Цветанов: Кабинетът всеки ден доказва своята некомпетентност

  • 18 октомври 2013 09:17

  • 1464
  • 5
Цветанов: Кабинетът всеки ден доказва своята некомпетентност
©

Вече повече от 120 дена българските граждани продължават да протестират срещу управлението на БСП, ДПС и Атака, но правителството отказва да чуе гласа на хората и да си подаде оставката. Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на среща с ръководителя на отдел „Централна, Източна и Югоизточна Европа, Кавказ и Централна Азия“ във фондация „Ханс Зайдел“ д-р Клаус Физингер, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Според Цветанов правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 всеки ден доказва своята некомпетентност и неспособност да управлява страната. Затова ГЕРБ критикува слабостите на управляващите във всяка една секторна политика и ще продължи да внася вотове на недоверие за провала на правителството в управлението на държавата, подчерта още зам.-председателят на партията.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и д-р Клаус Физингер обсъдиха и ситуацията около приема и настаняването на бежанците от Сирия в България.

Цветанов съобщи, че представителя на фондация „Ханс Зайдел“, че правителството, което управлява вече пет месеца, няма координирана политика по въпроса, а институциите работят при всякаква липса на координация. Бежанците се настаняват в централните части на големите градове, нямат осигурени нужните битови условия, не е осигурена достатъчна охрана в районите на настаняване, местните власти в лицето на кметовете и общинските съвети не са информирани за предстоящо настаняване на бежанци в техните региони. Пример за това е намерението за предстоящо закриване на школите за обучение на полицейски служители в Казанлък и Варна, които са финансирани със средства от Германия, фондовете на Европейската комисия и републиканския бюджет. Всичко това показва неподготвеността на правителството за адекватни действия спрямо бежанската вълна, която достигна страната ни, коментира още Цветанов.

Д-р Клаус Физингер и бившият вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа обсъдиха възможностите за организиране в началото на 2014 г. на тристранна среща между българската и турската страна с посредничеството на Бавария за укрепване на взаимодействието между граничните власти по охраната и сигурността на външните граници на ЕС. Двамата обсъдиха и предстоящата програма за съвместни мероприятия с фондация „Ханс Зайдел“ през 2014 г. Основен акцент в събитията ще бъдат национални кръгли маси по отделните секторни политики с експерти от ГЕРБ, неправителствени организации и външни лектори от Германия.

Последвайте канала на

1464 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.10.19 | 08:47

5
Дъра,дъра два чадъра е говореното на Цветанов.ПРИ тяното управление и досега мизерстваме,Дянков предлагаше постна пица,те с Бойко ядяха по ресторанти,рязаха лентички.Вярно,че и БСП не са стока,но поне се мъчат да поправят мизерията поне малко.Кражби,Белене,източване,присвоявания,тевтерчета изоставени райони,безработица.Хайде, безсрамници/както ви нарече хубостника Станишев/.
123

2013.10.19 | 08:47

4
АБЕ ЦЕЦО ТИ ПАК ЛИ ИЗКОЧИ НА СВЕТЛО БЕ МИЗЕРНИК ГРОЗЕН.ТУЙ ГЕРБЕРСКИТЕ КОМУНЯГИ СТЕ БЕЗОЧЛИВИ ХОРА.БОКЛУЦИ

2013.10.19 | 08:47

3
Наглец ! Хората с камъни ви изгониха през февруари ! Скрий се плъх такъв ! В затвора твойта мама ....!
срам

2013.10.19 | 08:47

2
не мога да разбера защо тези хора от евро институциите все при ГЕРБ ходят не знаят ли че вече други управляват. не търсят БСП ДПС или поне министър председателя. защо ми се струва че от ЕС нещо ни поизолирват?
Пешо Сумиста

2013.10.19 | 08:47

1
Идвай Цецко идвай либе. Ще останеш много доволен

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини