Гласуват нов метод за изчисляване на такса смет

  • 18 октомври 2013 07:14

  • 837
  • 0
Гласуват нов метод за изчисляване на такса смет
©

Нов метод за изчисляване на такса смет предвиждат промени в Закона за местните данъци и такси. Проектът ще бъде гласуван от депутатите на първо четене днес.

Новата тарифа няма да зависи от данъчната оценка или пазарната цена на имота. Промените предвиждат още данъците за автомобилите да се обвържат с европейските екологични норми.

Проблемите, свързани с бежанската вълна у нас, са сред темите на парламентарния контрол, който започва в 11.00 часа. Външният министър Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, ще отговаря на въпрос за потока от хора, които нелегално пресичат границата ни с Турция. Министърът на здравеопазването Таня АндрееваТаня Андреева Таня Андреева е родена на 7 юли 1973 г. в София.  Завършва Медицинския факултет към Медицинския пък ще даде подробности за имунизацията на бежанците. Транспортният министър Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на ще отговаря на питане за приватизацията на БДЖ - Товарни превози и мерките за спасяването на железниците.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
837 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини