Кметове ще разшифроват Б.Б. и Ц.Ц.

  • 15 октомври 2013 07:16

  • 1545
  • 2
Кметове ще разшифроват Б.Б. и Ц.Ц.
© Булфото

Петима кметове ще се явят на изслушване днес пред временната комисия в Народното събрание, защото имената им бяха замесени в скандалното тефтерче на Филип Златанов, който в петък бе отстранен като шеф на органа за борба с корупцията.

Поканени са настоящите градоначалници на Монтана и Медковец и бившите на Плевен, Чипровци и Берковица. Те бяха разследвани за конфликт на интереси, но след откриване на тефтерчето на Златанов се появиха въпроси кой ги е поръчал.

Двама общински съветници от Трън ще нищят далавери на бившия кмет на града от ГЕРБ. Той подаде оставка, след като беше уличен, че е сключвал договори с починали, които уж работели на картофените му ниви, за да може да получава евросубсидии.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1545 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.10.15 | 15:23

2
...гузната съвест на Бойко Борисов не можела да спи по цели нощи ?!?

2013.10.15 | 14:29

1
Много заблуден народ има в нашата държава, не било "проблем", че Бойко бил мутра-конформисти, бандити "интелигенти" в бели якички, яхват вълната- днес сини, утре жълти..., за тях политиката е най-добрия бизнес..!!! А Бойко знае, че народа е продажен..."вие сте прости и аз съм прост". Господин Офщорко има ли смисъл да го коментираме? И той нагъл, като бъдещият си съкилииник!!!

Добави коментар

Водещи новини