Миков: Бюджет 2014 ще е труден, но социално ангажиран

  • 14 октомври 2013 21:32

  • 1359
  • 6
Миков: Бюджет 2014 ще е труден, но социално ангажиран
© Булфото

Според председателят на Народното събрание Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно Бюджет 2014 ще бъде труден, но социално ангажиран. Това заяви. „Труден бюджет с оглед на тежките проблеми, които съществуват и се виждат в приходните агенции. Трябва много по-голямо усилие специално в Националната агенция по приходите. Тя не се справя с осигуряването на приходната част”, коментира пред журналисти в Троян той.

По думите му новият бюджет ще бъде по-социално ангажиран към хората с по-голяма нужда в условията на криза. Ще има повече възможности за доходи за хората, повече грижа за малките населени места, за общинските болници, за достъпното образование в малките училища, в които делегираните бюджети и чисто пазарните подходи не дават резултат или водят до тяхното закриване, допълни Миков.

На журналистически въпрос за предстоящия вот на недоверие към правителството той каза, че очаква този път опозицията да мотивира проекта за решение, с който иска оставка на правителството. „В крайна сметка сериозната политика изисква аргументи и изказвания от опозицията. Тя трябва да е водеща в тази процедура, а не да си играе с кворум”, заяви още председателят на Народното събрание, цитиран от БТА.

Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно бе в Троян по повод на 145 години от обявяването му за град. Той се срещна с ръководството на общината и с представители на консултативните съвети. Бяха откроени няколко проблема в община Троян. Председателят на Народното събрание пое ангажимент да се помисли за вариант, в който през зимата да не се налага затварянето на прохода Троян-Кърнаре.

Миков се ангажира и да съдейства за реализирането на проекта за обходен път на Троян. Той е нужен, за да не преминават тежкотоварните автомобили, движещи се за и от Беклемето, през центъра на града. Искането на общината е да се осигурят първоначално средства за изграждането на мост, чрез който трафикът да се прехвърли от западния бряг на река Осъм към източния бряг, за да се избегне преминаването през централната част. За това са необходими два милиона лева.

Заедно с Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно в Троян бяха и председатели на комисии към Народното събрание. Те присъстваха на откриването на изложбата „Променящият се град”. Кметът на община Троян получи от Миков плакет на парламента по повод на годишнината на града. Донка Михайлова върна жеста като му подари иконата на Св. Петка.

Последвайте канала на

1359 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2013.10.15 | 15:24

6
...гузната съвест на Бойко Борисов не можела да спи по цели нощи ?!?

2013.10.15 | 14:27

5
Много заблуден народ има в нашата държава, не било "проблем", че Бойко бил мутра-конформисти, бандити "интелигенти" в бели якички, яхват вълната- днес сини, утре жълти..., за тях политиката е най-добрия бизнес..!!! А Бойко знае, че народа е продажен..."вие сте прости и аз съм прост". Господин Офщорко има ли смисъл да го коментираме? И той нагъл, като бъдещият си съкилииник!!!
АТАКА-ДПС-БСП шведска тройка

2013.10.15 | 10:40

4
Я да видим колко МИЛИАРДА НЯМА ДА СТИГНАТ?На гърба на Българския данъкоплатец това което искаш е непосилно но нали сте свикнали да обещавате ...Е лесно е да се обещае .

2013.10.15 | 10:22

3
Миков, ЗАЩО поучаваше медиите, как да отразяват протестите?

2013.10.15 | 10:22

2
Миков, ЗАЩО вкара скоростно в дневния ред избирането на Пеевски?

2013.10.15 | 10:22

1
тоя още си въобразява че прави сериозна политика и му е нужна опозиция за да минават за легитимни.Оставка нагли крадливи комунистически исчадия.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини