Николай Цонев: Политиката на ГЕРБ - да създава сензации

  • 13 октомври 2013 18:55

  • 1508
  • 4
Николай Цонев: Политиката на ГЕРБ - да създава сензации
©

Политиката на правителството на ГЕРБ беше всеки ден да има някаква сензация. Това каза в интервю за предаването на Нова телевизия „Всяка неделя” бившият министър на отбраната Николай Цонев.

Една от тези сензации бил показният му арест. А за достойното му поведение тогава, когато са се опитали с евтини трикове да го унизят публично, и до днес го спират граждани по улиците и го поздравяват.Според Цонев действията на бившия министър на отбраната Аню АнгеловАню Ангелов Аню Запрянов Ангелов е министър на отбраната от 41-ото Народно събрание от 27 януари 2010 г. до 12 март са проява на реваншизъм, защото разговорите за универсалната машина за метални конструкции, са водени 5-6 години преди Цонев да стане министър. „Когато аз встъпих в длъжност отново започна да се говори на тази тема. Имаше предложения от генералния щаб тогава да се закупи тази машина.”

На въпрос какви са били контрааргументите на опозицията, Цонев отговори, че такива е нямало. „Нямаше контрааргументи. Започна от ваш колега журналист в тази сфера, който стана изключително близък на тогавашния министър Младенов, че са отнети пари от бюджета на ВВС за закупуване на някаква машина.”

Относно бежанската криза, Николай Цонев заяви, че политическата позиция на партията „Нова алтернатива” е, че не трябва да чакаме да дойдат американците и да ни обучат, а направо да вземем от съседните държави-членки на НАТО готови екипи, които да строят кампуси и по този начин за около два месеца да се реши бежанската криза.

Последвайте канала на

1508 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
SENZACIATA E SEGA ! VSEKI DEN

2013.10.14 | 10:02

4
ZA SENZACI KOI SEDNALI DA GOVRIAT ! XA XA XA ..... TAKIVA SENZACII SATVORIHTE VIE /KOALICIITE / . DA TI SE DOPOVRASHTA OT VASHETO UPRAVLENIE DO MOMENTA !!!!
asan

2013.10.14 | 10:02

3
МРЪСЕН БОКЛУК
КАЛОЯН

2013.10.14 | 10:02

2
ЩОМ КРАДЕШ ОТ ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕШ ПУБЛИЧНИ УНИЗЕН !!!
не син

2013.10.14 | 10:02

1
Това корумпирано лайно успя да се измъкне от справедлива присъда и сега надига глава ! А как се беше насрал от страх като го арестуваха !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини