Златанова: Членството на България в ЕС не е само източник на финанси

  • 10 октомври 2013 13:29

  • 1100
  • 5
Златанова: Членството на България в ЕС не е само източник на финанси
© Булфото

На членството на България в Европейския съюз не трябва да гледаме само като на източник на финансиране, заяви в Брюксел вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида ЗлатановаЗинаида Златанова Зинаида Златанова е родена в София. Завършила е средното си образование в Немската езикова.

Тя представи България на 11-то издание на международния форум "Дни на отворените врати", организиран от Комитета на регионите и Европейската комисия, съобщи Правителствената пресслужба. Зинаида ЗлатановаЗинаида Златанова Зинаида Златанова е родена в София. Завършила е средното си образование в Немската езикова бе категорична, че е крайно време в България политизирането на темата за европейските фондове да престане, защото "това не е в полза на подобряване тяхното усвояване". Тя цитира социологическо проучване, според което 70 на сто от българите подкрепят членството на страната в ЕС, което е ясен знак за високото доверие към европейските институции и за значението на европейските фондове за България.

Три часа продължи представянето в Брюксел на постиженията на България през първите седем години от членството на страната в Европейския съюз. На събитието присъстваха над 200 гости, както и министърът на околната среда и водите Искра МихайловаИскра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 г. в София, България.   Завършила е специалност, заместник-министрите на транспорта, информационните технологии и съобщенията и на образованието и науката - Петър Киров и Иван Кръстев.

Заместник министър-председателят, отговарящ за координацията на средствата от ЕС за България, изрично подчерта, че разпределението на европейските средства и в новия програмен период ще се базира на провеждането на реформи и постигането на резултати. Златанова бе категорична, че е от съществено значение европейското финансиране да достига до точните и най-нуждаещи се места.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1100 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Язe

2013.10.11 | 04:45

5
Aз нe глeдaм нa EС катo нa източниk, щотo мaй нe смe. Нeщо да ви говoри думичкaта нeтен донoр?

2013.10.11 | 04:34

4
НЯМА ДА СПРЕМ С ТЕМАТА ЗА ЕВРОФОНДОВЕТЕ, ЗАЩОТО ПЛАЩАМЕ ВНОСКА ЗА ЧЛЕНСТВОТО СИ! ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ГРОЗНА ВРЪЗКАРКА ЗАТОВА ВЪН! СЕМЕЙСТВО СЪСЕЛОВИ СЪЩО ВЪН!
Киро

2013.10.10 | 20:20

3
Като спрат парите ще ти се опънат бртъчките от конската ти глава.
ЕСТЕТ

2013.10.10 | 19:46

2
Признавам си, не мога да определя коя от двете е по-отблъскваща--тази ли или Мая Манолова !!! И двете имат качества , за да бъдат избрани за Мисис Баба Яга за годината !!!

2013.10.10 | 19:46

1
ГРОЗНА,тъпа и ОГРАНИЧЕНА комуниска

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини