Депутатка от "Атака" за бежанците: Закриляме джихадисти

  • 09 октомври 2013 09:59

  • 3069
  • 8
Депутатка от "Атака" за бежанците: Закриляме джихадисти
©

Неясно откъде сирийци имат пари, един имаше 24 евро и каза, че дошъл тука да завладява територии. Тази армия не крие, че е терористична, знамето на сирйската армия. Фактически в България от Турция се прехвърля армия. Това не са бежанци. Тези хора не бягат от бойните полета, те идват от Турция. Можем да ги наречем бежанци, но турски. Това заяви от парламентарната трибуна депутатът от Атака Магдалена Ташева по време на обсъждане на предложението за затваряне на границите.

Сирийската свободна армия за терор трябваше на правителството на Башар Асад. Сега война няма да има, а подриването на Сирия вече не може да продължава безкрайно. Със съгласието на сегашното правителство границата не се охранява, вратите ни са отворени за бежанците.

Премиерът е позор за страната. Той не знае колко са бежанците. Казва "Над 5 хиляди", ама то и 20 000 са над 5 хиляди. Докога министърът на вътрешните работи ще пърха с мигли пред репортерките и ще се прави на госпожичка, попита Ташева.

Колко се плаща на българската граница, за да допуска трафика на мюсюлмани. Целият трафик на хора се осъществява от ислямския свят към Европа, да се замислим защо е така, а не обратното. С кого правителството дели парите, които Катар плаща - а те са милиони - за този трансфер? 2 000 долара на глава беше през 2000-та година.

Защо този бежански поток не е насочен към Израел или съседните богати арабски държави? Защо този поток се насочва към България? Ами защото цели ислямизация. Знамето на тази армия вече се вее по дюнерджийниците. да си отворим очите за реалностите - в България нахлуват терористи, джихидисти, албанци, чеченци, пакистанци, йеменци, бангладешци... Това са престъпници, това са убийци! Защо ние даваме закрила и убежище на тези джихадисти!?, заяви Ташева.

Изграждането на стени от най-демократичните политически субекти като ЕС, САЩ, Турсия показва, че запечатването на границите е единственият начин да се спре навлизането на радикални маси, заключи тя.

Последвайте канала на

3069 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
ataka

2015.06.20 | 05:33

8
Що за луда ксенофобия ? Всички хора са еднакви . А интересно как тази дама ще погледне в очите гладни и нещастни хора.. Такъв срам за България ... Да си патриот е различно от това да си луд ..Левски ,Захари Стоянов ,Капитан Петко войвода са ни били спасявани от турци ,апредадени от такива патриотки ,готови да откраднат и от слепия купичката с дарения .. Сраммб

2015.06.14 | 22:47

6
ТИ наистина си ЛУД щом виждаш реалността толкова изкривена !
Hristo

2015.06.14 | 22:47

7
neka mislim ,no sega i vednaga da ima deistvie navreme!!!!!!!!!!!!!!!

2015.06.14 | 22:47

5
Тази депутатка,само си проветрява устата за да не и изпадне ченето от залепващият и крем "Корега".При такива националистически изказвания,още повече ,че в тях няма истина-резултатите не закъсняват от една заинтересована служба/МОСАД/.Спомняте ли си как ,когато стана дума за "дюнери", тогава се случиха последователност от ред събития ?!!!! Ето това правят религиите,било то на попа,папата,ходжата или другия миризливец-юдейсткия сатанински слуга.Всичките религии са от лукавия а мерзавците обясняват как религиите били в услуга на обществото.
АТАКА-ДПС-БСП шведска тройка

2015.06.10 | 13:23

2
ПОЗОР? А защо го подържате?Фикуса ще ти се скара!
НАЦИОНАЛ----------СОЦИАЛИСТ

2015.06.10 | 13:24

4
КАКВОТО И ДА КАЖЕШ ГЛУПАКО,ПАРТИЯ АТАКА СЕ ДОКАЗА КАТО ПАРТИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ.СЪВЕТВАМ ДЕ СИ НАПРАВИШ ЕДНО СЕПУКО И УМИРАЙ БАВНО
боко-ердоган-касим дал-месут йълмаз-КОАЛИЦИЯ

2015.06.10 | 13:23

3
Боли ли боли лииииии уволнението на боко от Сидеров ха ха хаХахаХа
2

2015.06.09 | 11:30

1
Nezabavno trjabva da se priloji ZMVR i PPZMVR za nedopuskane preminavaneto na narushiteli na durjavnata granica. Tova si e zaduljenie na GDGP! Samo 4e ot dosta godini nikoi nego spazva, zashto li???

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини