Иван Иванов: България се превърна в олигархична държава

  • 08 октомври 2013 17:55

  • 1848
  • 2
Иван Иванов: България се превърна в олигархична държава
©

От края на август 2010 година "Уорли Парсънс" е обслужвал руските интереси, а не е защитавал български. От август месец е създадено съвместно дружества за общи проект между "Уорли Парсънс" и Русия, което създава свързани лица между двете дружества. Това е конфликт на интереси в най-чист вид, въпреки че в законодателството ни не е описано точно този тип. Това заяви Иван Иванов от Реформаторския блок в предаването "Лице в лице".

НЕК трябва да отговори дали "Уорли Парсънс" ги е уведомил за тези свързаности, зададохме въпрос и към правителството - какво ще предприеме кабинета, защото има арбитражно дело и "Уорли Парсънс" би трябвало да свидетелства по него срещу ответника Москва, но най-вероятно това ще е фиктивно, за да загубим делото, заяви още той.

Действало се е с измами и преднамерено, целяло се е да се заблудят българските власти. Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на постъпи много правилно като прекрати договора с "Уорли Парсънс", каза още той. По думите му всички финансови институции, които би трябвало да знаят това, не са си свършили работата. "Извършено е едно тежко нарушение в ущърб на България", смята той.

Доволен съм от това, че Прокуратурата излезе със съобщение, че знаят за тези неща и са го включили в делото, каза още Иванов.

Олигархични кръгове има във всички значими сектори. България се превърна в олигархична държава.  По думите му ако КС върна Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на бъде върнат в Народното събрание ще стане ясно, че този страж на българската държава се е поддал на политически и икономически влияния.

Последвайте канала на

1848 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.10.09 | 02:42

2
Да ти е*ба майката, ей сега, току що се превърна в олигархична. Досега къде беше, бабин златен?
Cologne

2013.10.09 | 00:28

1
Vie sega razbraxte 4e e oligarxi4eska darjava

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини