Божидар Томалевски: Време е за Друга България с Партия "Другата България"!

  • 12 август 2011 10:46

  • 2227
  • 10
Божидар Томалевски: Време е за Друга България с Партия "Другата България"!
©

Проект на Политическа Партия Другата България, Юни 2011 г.: С РАВЕН СТАРТ В ПОЛИТИКАТА

Живеем в ситуация на политически упадък и девалвация на ценностите и идеалите ни. Засегната е вярата ни в доброто, а старите политически модели вече не работят - вече никой не вярва, че изборите и политиците могат да променят нещо. Длъжни сме да приложим нов подход в решаването на проблемите и реформирането на системата.

Затова отправяме предизвикателство към всички разумни и способни българи, които все още не са емигрирали от страната:
Кандидатирайте се за изборите чрез ПП „Другата България"! Убедете ни, че можете да назовете проблемите и да предложите решенията им. Ние ще издигнем Вашата кандидатура!

Конкурсът е насочен към всички от Вас, които формират най-голямата политическа сила в България - Партията на негласуващите и уморените от празни политически обещания. Време е да поемете в свои ръце кормилото на властта! Ние в ПП „Другата България” Ви даваме шанс реално да участвате в управлението на страната с равен старт в политиката! Бъдете активни, реализирайте идеите си и не оставяйте някой друг да решава вместо Вас. Решението ще е винаги друго, а не Вашето! Преминете от гласуващи към тези, за които да гласуват. Влезте в политиката на чисто! Време е За Друга България с Политическа Партия Другата България!

8 изисквания за участие:

•    Да сте над 26 години и да не сте подсъдим в България или чужбина.
•    Да имате изградено отношение към българите в чужбина и проблемите им.
•    Да притежавате минимум Згодини мениджърски опит. Умения и подготовка за управление на бюджет.
•    Да имате личен финансов ангажимент за кампанията си.
•    Да сте български или европейски граждани, живеещи в България, отговарящи на условията за уседналост.
•    Да сте пребивавали достатъчно дълго в чужбина, да имате международна визия и ползвате друг език освен български.
•    Да не сте обременени идеологически и да не сте свързани със службите на ДС.
•    Да посочете минимум 5 проблема на вашия град или село.

Конкурсът ще се проведе в 3 кръга и ще завърши на 30 август 2011г.

Подавайте своите документи и писмени задания на интернет страницата ни:
https://drugatabulgaria.org/

Или на адрес: София 1000
Ул. „Ангел Кънчев" N:2 ет.4 Тел./факс: +359 2 987 43 74 Моб: +359 887 236 504

За ПП Другата България:

Партия "Другата България" е политическо формирование на българските емигранти и българите, живеещи като емигранти в родината си. Партията има изградени структури в над 30 държави по света, членовете й наброяват близо 23 000 души и броят им продължава да расте. Потенциалът, с който разполага Българската емиграция по всякакъв начин се ограничава с цел запазване на статуквото. Българите емигранти са изолирани от управлението на България. Но само те могат да направят реалните демократични промени.

Стига лутане! Време е за Друга България с Политическа Партия Другата България!

 

Последвайте канала на

Novini.bg
2227 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
бенджи

2011.09.22 | 10:41

10
не е нужен коментар. Партия Другата България е посо чила адрес Ангел Кънчев 2, тоест адреса на КТ Подкрепа и Канстантин Тренчев. Като отбележим, че и Кояна Тренчева се е вписала в учредителните им документи се вижда че трима скапани тарикати мътят партия запъртък. Ха да не им се ловим на въдицата. Живял съм дълго в странство. Такива персони нямат нищо общо с нас. Просто им поръчаха да правят партия.
Vahlinov

2011.08.25 | 20:19

9
Велика култура, велик народ, велика история! Българска! Bulgaria is a Union of Bulgarian People and Nations, not a single country, place or territory, but an Union of Bulgarian People and Nations.
France

2011.08.23 | 11:18

8
Вместо да плюете може да видите възможността, която ви се предлага. Ако си бях в България щях да се пробвам.. В чужбина завинаги си оставаш чужденец, въпреки че от 8 години съм във Франция със семейството ми все още не могат да ни приемат за хора..
Велина

2011.08.22 | 15:36

7
Дано да се върнат емигрантите и да работят за страната си! Поздравления за инициативата.
France

2011.08.22 | 15:36

6
Вместо да плюете може да видите възможността, която ви се предлага. Ако си бях в България щях да се пробвам.. В чужбина завинаги си оставаш чужденец, въпреки че от 8 години съм във Франция със семейството ми все още не могат да ни приемат за хора..
ДАРКВЕЙДЪР

2011.08.20 | 12:10

5
Айде стига с тоя номер, нов бардак със стари курви !!! Тоя отявлен мошеник Томалевски ли ще е другата България ???
evgeni

2011.08.19 | 23:12

4
Господин Костов и вие ли не разбирате още кой е Борисов ??? Ще ви вьрна малко назад във времето там, където уж се подслушвал и Танев и с така наречените акции "Прозрачност",с които се полагат предпоставките за следващи бъдещи ходове и в конкретност случващото се с "Лукоил" и затвърждаването му като монополист.Какви мислите са и игрите на енергийните картели и българската енергийна мафия углавявана от "БСП и марионетки " ЛТД.Все още ли вярвате на театрото между Бойко и Първанов ??? Все още ли не знаете тези "компроматни" пиеси какви интереси обслужваха/повечето от тях/ ??? Не виждате ли ,че вече се включиха и социологическите агенции от типа "Гальп" и за потвърждаване на манипулациите и не напоследно място от типа "Фокус" ,собственост на хора от службите/подчертавам няма бивши такива/ ??? Тиражирането на политико-икономическите сценарий в другите медии е манипулативно,нетенденциозно и внушено т.е. "днешни постановки-за цялостния сериал" Тогава колко мислите ,че е реален конфликта относно проекта "Белене".Пак ви повтарям,че този псевдополитик представяъки се на "Аз не съм..." е бил като главен секретар на МВР и му са познати до болка всичките тези МАЙМУНСКИ ФОКУСИ,които предлага, и му вярват.
Гербер

2011.08.19 | 23:12

3
Прочетете тук за този.http://www.bivol.bg/index.php?option=com_flexicontent&view=items&id=790&Itemid=216
Велина

2011.08.19 | 23:12

2
Дано да се върнат емигрантите и да работят за страната си! Поздравления за инициативата.
?

2011.08.16 | 01:17

1
ХАХАХАХАХАХАХАХА

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини