Новият председател на ССД е Радослав Кацаров

  • 06 октомври 2013 20:51

  • 2248
  • 1
Новият председател на ССД е Радослав Кацаров
©

На деветия редовен Национален съвет на Съюза на свободните демократи (ССД) е избран нов председател на партията, съобщават от пресцентъра на партията. Досегашният дългогодишен председател на ССД Стефан Софиянски си е направил отвод за нов избор и участие в каквито и да било ръководни органи на партията и за нов председател е избран Радослав Кацаров, предава БТА.

Радослав Кацаров е в партията от основаването й, завършил е "международни икономически отношения", бил е председател на групата столични общински съветници от ССД.

Според свободните демократи дясното обединение трябва да се извършва на основата на идеи и тези, а не около имена на субекти. От ССД смятат, че обединението вдясно е задължително и те няма да отхвърлят нито една покана или предложение за срещи или разговори по темата, се посочва в съобщението.

Сега има две големи партии в политическото пространство - БСП и ГЕРБ, и те са си самодостатъчни, а ГЕРБ изобщо не дава индикации за дясна партия, е заявил Кацаров, пресцентъра на партията. В своята класация за най-слабо управление на страната от правителствата през последните години, свободните демократи нареждат правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Досегашният председател на партията Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра е обявил че ще създаде неправителствена организация, чиято дейност ще се фокусира върху анализи и оценки на изминатия през годините път, както и разработване на нов проект за Конституция.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2248 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.10.07 | 10:30

1
Получервени мърши , каквито са и костовистите и сдс !!!! Пълни с идеи, една от друга по-кухи и безлични !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини