Орешарски: Това е най-добрият кабинет досега

  • 06 октомври 2013 19:42

  • 5139
  • 49
Орешарски: Това е най-добрият кабинет досега
©

Чувам сериозна критика от сериозни анализатори за по-слаба медийна политика, но моето мнение е, че премиерът не трябва да се повява всеки ден и да направлява хората как да живеят. Това каза министър-председателят Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 в старта на предаването "Оригиналът" по ТВ. 7.

"Днес близо четири месеца по-късно, мисля, че кабинетът започва да оформя своето лице, той е един от най-добрите кабинети досега. Не могат да се правят категорични изводи за толкова кратко време, но налице е екипна работа, а политиката е отборна игра", коментира той.

"Клюки и слухове винаги ще има. Но днес мисля, че кабинетът започва да оформя своята физиономия. Мисля, че е един работещ кабинет. Ще бъдем толерантни към всички критики, които идват отвън. Още повече критиката винаги е коректив, особено добронамерената”, добави министър-председателят.

„И от минали мандати няма случаи да съм се обаждал на журналистите или главни редактори да коментирам каквото и да било", каза още Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.

„Надявам се с течение на работата парламентът да се стабилизира. Опозицията да поема също своите функции. Досега тя е по-колеблива в изявите си. Много се надявам с течение на времето опозицията също да поеме своята роля”, посочи Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.

"Малко по-професионален акцент, страхът в бизнеса вече го няма, ще продължим да работим в тази посока, ще бъдем толерантни към всички критики, които идват отвън. Дори когато критиката не е добронамерена, човек трябва да й обърне внимание", каза Орешарски. "Ще продължим да работим толерантно с всички."

"Аз говоря с представителите на банковия сектор, които споделят, че има ръст на кредитите, което е положителен знак за икономиката.

"Коалиционният съвет на този етап нямаме нужда от него. Аз съм диалогичен човек и съм открит към всички. В края на краищата ще бъфдем свидетели на законодателно решение, което ще бъде съгласувано с изпълнителната власт. ще имаме много дебати, в това число и с опозицията за бъдещия бюджет", заяви премиерът.

"Надявам се с течение на времето опозицията да приеме ролята си, тя е конфронтационна, тя има много важна функция в парламентарната демокрация", каза Орешарски. "Този кабинет е свободен, независим, прави реформи, които три кабинета не направиха. Ние сме решили да изненадаме скептиците. Имаме амбициите да подобрим бизнеса и домакинствата".

"Ако осъществим реформите, които сме набелязали, подобрение ще се усети в рамките на няколко години. Правим всичко за подобряване живота на хората", обяви Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. "Фискалната стабилност, ако не бъде подкрепена остава нестабилност. Още другата година ние ще дадем импулс за съживяване на икономиката. Ние сме длъжници на доста групи граждани. Няма да успеем следващата година да подобрим социалните плащания, но ще започнем с най-нуждаещите се".

"За радост минимален е броят на домакинствата с лоши кредити, за тях ние бихме подобрили условията за по-лесно намиране на работа", внесе успокоение премиерът.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5139 49

Свързани новини

Коментари 49

Добави коментар
kalin

2013.10.11 | 19:25

49
фалете ма уста ,че срах увазе

2013.10.07 | 23:21

35
Орешарски е специалист Боко е будист
2

2013.10.11 | 19:25

48
Бойко прочете Винету и стана вожд, а Орешарски прочете един вагон книги и стана слуга на един педераст от Украйна. Какво падение.

2013.10.11 | 19:25

47
гад мръсна да видим като ги забъркаш говната къде ще се скриеш после.

2013.10.11 | 19:25

46
Начи аз като изтегля кредит за 500000 лева, това прави ли ме богат и успешен !? Ами, да ще съм богат и успешен за не повече от 5 години, а след това ще се наложи да се самоубия.... Дянков по време на криза (СВЕТОВНА) не изтегли 1 лев кредит и не вдигна нито един данък или такса, а тези при приключила криза теглят 2-3 милярда (част от тях ги изтеглиха другата до пролетта със сигурност) + данъка за 80% от леките коли ще скочи....

2013.10.11 | 19:25

43
ЛЪЖЕШ СЕ МНОГО !
pesho

2013.10.11 | 19:25

45
Това ТВ7, какво беше, познато ми е от някъде?

2013.10.11 | 19:25

44
Орешарски е един грозен и психично болен човек.
cecenet

2013.10.11 | 19:24

42
Защо си вярваш?Твоят край както на Доган,Станишев ,Б.Борисов и всички измислени политици в Р.България е за затвора с присъда ДОЖИВОТЕН и пълна и тотална конфискация до 7 коляно.Ако си БЪЛГАРИН подай оставка и си признай, това няма да погуби ближните ти , в противен случай погубваш и тях!

2013.10.11 | 19:24

41
Лелеее, то бива наглост ама това строши нагломера отвсякъде! ОСТАВКА ВЕ, КАПУТ КОМУНИСТИЧЕСКИ!
бати шмати

2013.10.11 | 19:24

40
Като се замисля човекът е много прав. създаде добре смазана и работеща машина за разграбване и загробване на България. Истинският протест беше елегантно смачкан. Тежки години ни чакат.

2013.10.11 | 19:24

39
ТОВА Е НАЙ-ДОЛНОТО И ПРОДАЖНО ПРАВИТЕЛСТВО,СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини