Данаил Папазов: Ще прекратим корупцията при шофьорските книжки

  • 06 октомври 2013 12:31

  • 1972
  • 1
Данаил Папазов: Ще прекратим корупцията при шофьорските книжки
© Булфото

Много сериозно сме се амбицирали, в Министерство на транспорта, да прекратим корупцията там, където тя се шири най-силно – при книжките, при СЕМТ разрешителните и при проверките на пътя. Това заяви в интервю за БНР министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на.

Сериозни нарушения има при проверката на изпитите за шофьорски книжки. Главно са попълвани предварително листовки, раздавани са по специален начин”, посочи Папазов, добавяйки, че следващата седмица новият шеф на ИА „Автомобилна администрация” ще даде подробна информация.

По думите на министъра много хора са взимали практически книжки без да имат напълно знанията за шофьор. "Може би са попълвали предварително всички листовки и може би са си вземали по-леко изпита, предполагам не безплатно, срещу някаква услуга на съответния изпитващ", предположи той.

„Предполагам, че абсолютно всички хора, които работят в момента в Областните управления ще бъдат сменени. Освен това ще бъдат закрити регионалните звена, за да се види, че веднъж завинаги трябва да се спре с тези действия”, заключи министър Папазов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1972 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
st

2013.10.06 | 20:15

1
как ще накараш сиромаха беден да не взима подкуп бе тъпчо.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини