Арман Бабикян: Правителството е в много комфортна ситуация

  • 04 октомври 2013 14:17

  • 1744
  • 8
Арман Бабикян: Правителството е в много комфортна ситуация
©

За правителството това е изключително комфортна ситуация, защото на практика има възможност да управлява, без Народното събрание да оказва необходимия контрол.

Това заяви в интервю за БНР пиар специалистът Арман Бабикян. "Днес е петък и е ден за парламентарен контрол. Поредният провал на заседанието е един много лош знак за опозицията в парламента. ГЕРБ прави изключително добра услуга, защото на практика те казват "Ние няма да ви контролираме". С днешното си поведение те казаха точно това. Правейки напук, неосигурявайки кворум или отсъствайки, или нерегистрирайки се и всичките тези идиотски номера, не знам кому правят напук", каза още Бабикян.

"Много от нещата, които се случват при днешното управление, никак не са за похвала. Така че неразбираемо е за нормалния здрав човешки разум поне днешното поведение на ГЕРБ. Друг е въпросът, че и за изпълнителната власт не е комфортно, само че не контролът, а липсата на възможност за законотворчество, което да облекчи работата им и за минаване на законопроекти, които самият Министерски съвет вкарва, но тогава може би ще съберат мнозинство", продължи пиар специалистът.

"Откриването на топлата вода от страна на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и детското му недоволство за това, че той не е премиер, не носят никому никаква полза. Ако той наистина е загрижен за съдбата на България, би трябвало да се ангажира ясно с ролята, която му е отредена или която и сам си отреди в някаква степен", коментира още Бабикян.

За поведението на партия "Атака" Арман Бабикян коментира: "Само с подобни шоупрограми от типа на размахване на пистолет, изказване срещу някого, непремерени думи срещу сирийски бежанци или пък поведение в брюкселски ресторант - както виждате "Атака" присъства в новините най-вече през жълтите страници на вестниците. Там не очаквам някакъв градивен елемент, който да накара хората да ахнат. Включително и изказванията за стайното цвете са изключително налудничеви, тъй като няма нормален човек, който да не е наясно, че "Атака" на практика продадоха идеологията си дотолкова, доколкото са я имали, и директно я осребриха с поведението си в сегашното НС. Това по всичко прилича на последен валс за "Атака", завърши Бабикян.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1744 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
БОЗДУГАН

2013.10.05 | 11:30

7
ВОЛЕН ПАК я сритал тая ТИКВА Борисов ! АТАКА да взима властта !ВОЛЕН - ПРЕМИЕР ! Видя се , че иначе не става !Всички се пробваха !От зле на по-зле !

2013.10.05 | 11:30

8
Такива мърди като бабикян,бозаджян,парасян,лапачян и др . подобни да сийбат мамата !
КАКА

2013.10.05 | 11:30

6
и тоя получи 5 лева и парче пица и отвори уста
НАЦИОНАЛИСТ

2013.10.05 | 11:30

5
Педерастката орда Атака си го набива все по-дълбоко !!!

2013.10.05 | 11:30

4
АТАКА го наби на ГЕРБ и на ТИКВАТА Борисов !

2013.10.05 | 11:29

3
АТАКА да взима властта !ВОЛЕН - ПРЕМИЕР ! Видя се , че иначе не става !Всички се пробваха !От зле на по-зле !
ВОЛЕН ИЗМАМНИКА СЕ ИЗСРАЛ В БРЮКСЕЛ

2013.10.05 | 11:29

1
Кой предлагаш? ВОЛЕН! Тоя първобитен ПРИМАТ го предлагаш за премиер? Вие от Атака не сте добре,бягайте при психиатрите,боклуци.

2013.10.05 | 11:29

2
АТАКА да взима властта !ВОЛЕН - ПРЕМИЕР ! Видя се , че иначе не става !Всички се пробваха !От зле на по-зле !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини