Кирил Добрев: И.Ф., Ц.Ц. и Б.Б. са организирана престъпна група

  • 26 септември 2013 08:36

  • 3683
  • 9
Кирил Добрев: И.Ф., Ц.Ц. и Б.Б. са организирана престъпна група
©

Парламентът не е заложник на Атака. Основният проблем на ГЕРБ е че те не могат да намерят мястото си в опозиция. Това заяви Кирил Добрев от БСП пред БТВ. Според него ГЕРБ били създадени във властта и могат да функционират само като управляват. Те не знаят как да се държат като опозиция, предположи Добрев.

Те внесоха вота, мотивите, те искаха дебатите, но ги разколебава крайния финал – че вотът няма да мине. Дебатите обаче са най-важни, резултатът не е важен, тъй като правителството няма как да падне.

БСП, ДПС и Атака ни свързва само желанието ГЕРБ да не се връща никога на власт, призна Кирил Добрев. Ние не сме Бистришките тигри, няма как да му лягаме когато той си поиска и служебна победа няма да получи никога, отсече Добрев.

Във връзка със скандалното тефтерче на Филип Златанов Добрев каза, че сигналът за Росен Плевнелиев е изтрит от регистъра на Комисията за конфликт на интереси. Преписката е намерена заключена в чекмеджето на Филип Златанов. Тя е закрита незабелязано в рубрика къси мотиви, написал после в тефтерчето си Златанов.

В друг сигнал за Тодор Коларов уволнението му не е достатъчно и е обвинен в конфликт на интереси независимо, че не е държавен служител, че е купил СИМ карта и лаптопа на остатъчна стойност. За Сергей Игнатов обаче уволнението му е било достатъчно, тъй като той не давал интервюта срещу ГЕРБ, каза Добрев

И.Ф. не е нито Ирина Флорин, нито Ицко Финци, каза социалистът. Прокуратурата ще засече информацията като проследи разговорите и посещенията на Филип Златанов в парламента. И.Ф. Ц.Ц. и Б.Б. са организирана престъпна група, ако беше Цецо досега да ги беше обявил, каза Добрев. В тефтерчето е открито и името на Марио Шиваров от ГЕРБ, който влиза в тежък конфликт с Цветан Цветанов и е бил поръчан и обвинен в конфликт на интереси, каза Добрев. След отстраняването на Искра Фидосова сигналите от Монтана намаляват около 100 пъти, разкри социалистът.

Сигнал срещу червен кмет на Медковец е бил забавен, тъй като е бил смачкан от ГЕРБ, започва да работи добре с партията и това разкрива начина на работа там. Ще поискам още днес отстраняването и оставката на Филип Златанов от Комисията. Той е отстранен като председател, но продължава да бъде неин член. Сега ще го дам на собствената му комисия, заплаши Добрев.

Последвайте канала на

Novini.bg
3683 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
българин

2013.10.11 | 11:03

9
тоя бандит,дето го хванаха на границата с 2 куфара с пари като фалираха банките, има ли някой да го поткрепя.

2013.09.27 | 04:29

8
ГЕРБ НИКОГА няма повече да управляват !

2013.09.26 | 20:42

2
мечтай си!!!

2013.09.26 | 22:11

7
Разбира се, че ще сте обединени! Нали ако паднете ще трябва да давате обяснения за безобразията си. Не разбрахте ли - НАРОДЪТ НЕ ВИ ИСКА! И ако още се инатите да стоите на власт, ще ни падне пердето и ще спрем да сме мирни. Да не стане като в Румъния с Чаушеску. ОСТАВКА!

2013.09.26 | 22:11

6
Не ни се обяснявай, че не сте заложници на Атака. Истината лъсна вчера.

2013.09.26 | 22:10

5
Кажи и за Белчин бани.. Това ли е цената да назначите висаджия за областен управител? Все пак той ви уреди имота там, нали? Народът не забравя

2013.09.26 | 22:10

4
БСП СА ЧАСТ ОТ ПРЕСТЪПНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ.

2013.09.26 | 22:10

3
БОКО ЦВЪКО И ФЛОКО СА ЧАСТ ОТ ПРЕСТЪПНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКО МУТРЕНСКИ РЕЖИМ.

2013.09.26 | 20:40

1
КАЖИ ЗА КУФАРЧЕТО С ДОЛАРИТЕ НА ГРАНИСАТА-ТИ СИ ПРЕСТЪПНИК-ХАРЧИТЕ ДАРЖАВНИ ПАРИ БЕЗ ДА ПРАВИТЕ ДОБРО ЗА НАРОДА НИ-САМО ЗАТВОР ЗА ВАС.

Добави коментар

Водещи новини