Владислав Горанов: Разигравано е обществото

  • 26 септември 2013 07:51

  • 2000
  • 2
Владислав Горанов: Разигравано е обществото
© Булфото

Когато разбрахме, че "поведението на "Атака" е опит да запазят позиция и да избягат от отговорност. Това каза в сутрешния блок на БНТ депутатът от ГЕРБ Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва. Според него без "Атака" отиваме на предсрочни избори.

Нормално беше дебата по вота на недоверие да се проведе вчера, заяви Дора Янкова, депутат от БСП. Според нея "Атака" явно е решила да не подкрепя правителството. Янкова каза, че кабинетът не е заложник на "Атака", а цената й е, колкото хора са гласували за нея. "Ние сме отговорни парламентаристи, последователни. Ако не гледаме така на парламентаризма, би трябвало да сме някъде навън и да правим нещо друго", каза Дора Янкова.

"Ако някой разиграва някого, разиграваният е българското общество", заяви Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва. Той заяви, че поведението на партията му от вчера не е чак толкова голям трик. "Очевидно БСП са раздразнени, защото ако днес не е в настроение Сидеров, НС ще спре да работи", каза още той.

И двамата депутата в студиото отказаха да кажат дали знаят къде са депутатите от "Атака".

Последвайте канала на

2000 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Симпатизант на "Атака".

2013.09.26 | 10:40

2
ПП"Атака" за нищо не Ви е виновна.Когато човек иска да свърши работа,намира решение.Когато не иска или не може да свърши работа - търси оправдания.За сега оправданието е "Атака".

2013.09.26 | 09:58

1
отговорно и последователно избрахте Пеевски. По-добре е да сте някъде навън и да правите нещо друго, да!

Добави коментар

Водещи новини