ДПС-Търговище с нов председател

  • 25 септември 2013 16:28

  • 892
  • 0
ДПС-Търговище с нов председател
©

Общинската структура на Движението за права и свободи /ДПС/ в Търговище е с нов председател. След разширено заседание на  Общинския съвет, на което е разгледана оставката на досегашния  лидер депутатът Тунчер Кърджалиев, за временно изпълняващ е избран Ерджан Бектешев, съобщиха от партията.

Тунчер Кърджалиев е на тази пост пет мандата - близо 14 г. Поради много, включително и нови ангажименти, като народен  представител и на централно партийно ниво, той подаде оставка след Парламентарни избори`2013 г. Кърджалиев е председател на Комисията по правата на човека и жалбите на гражданите, зам.-председател на Комисията по здравеопазване,  зам.-председател на Парламентарната група на ДПС, член на  Централен съвет и Централно оперативно бюро на ДПС, уточняват от партийната структура.

Ерджан Бектешев ще изпълнява длъжността до провеждането на Общинска конференция на ДПС. Той е на 35 години от Търговище. От 1997 г. е член на ДПС. Бил е председател на Градската организация на МДПС в Търговище и зам.-председател на общинското МДПС. В момента е общински съветник. По образование е магистър по химия и физика, има и магистратура по политология. Работи в  частна фирма, семеен е.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
892 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини