Цветлин Йовчев: Сътрудничим си добре с ОЛАФ

  • 25 септември 2013 14:47

  • 999
  • 1
Цветлин Йовчев: Сътрудничим си добре с ОЛАФ
© Булфото

Между българските власти и европейската служба за борба с измамите - ОЛАФ, няма открити въпроси, а сътрудничеството е много добро. Това заяви министърът на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола след среща с генералния директор на службата Джовани Кеслер.

Йовчев е дал уверения, че реформите в МВР няма да засегнат дирекцията, натоварена с борбата със злоупотребите с еврофондове у нас. "Обсъдихме възможността да се отделят повече ресурси за АФКОС – не финансови ресурси, по скоро човешки ресурси и технически, така че да съумеем по-ефективно да работим в тази насока. Също така обсъдихме възможността посредством допълнителни нови форми на съвместна работа да задълбочим сътрудничеството. Мисля, че това са едни добри идеи, които обсъдихме и ще бъдем в състояние да ги реализираме", каза вътрешният министър.

Вицепремиерите Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола и Зинаида ЗлатановаЗинаида Златанова Зинаида Златанова е родена в София. Завършила е средното си образование в Немската езикова са обсъждали с генералния директор на ОЛАФ и плановете за създаване на европейска прокуратура, която да работи по злоупотребите с еврофондове.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
999 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.09.25 | 15:09

1
Съмнявам се. След като пуснахте Брендо.. Но резултатите няма да закъснеят. Лошото е, че друг ще плаща след вас

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини