Кунева за вота: Партиите в парламента да обещаят, че няма да управляват с "Атака"

  • 25 септември 2013 13:16

  • 1505
  • 8
Кунева за вота: Партиите в парламента да обещаят, че няма да управляват с "Атака"
©

Държавното управление е отговорна задача. Политиците трябва да помнят, че гражданите са техни работодатели и този вид трудово-правни отношения изискват доверие. Първата щета вече е налице – недоверието на хората към парламента е на безпрецедентно ниско ниво и днешният вот ще задълбочи кризата.

Това каза председателят на "Движение България на гражданите" Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 по повод провалилите се днес дебати по вота на недоверие. "До вчера твърдото ми намерение беше да пожелая качествен дебат, който да не обижда поне с лексиката си гражданите – смислена визия отдавна вече не се надяваме да чуем от трибуната на парламента. Смятах, че вотът би могъл да е едно освобождение за правителството, което е заложник на олигархични интереси и което изпусна момента да подаде оставка с достойнство. Днес обаче ставаме свидетели на поредните парламентарни маневри", допълни още Кунева и изрази мнение, че провеждането на качествен дебат за вота можеше да върне поне малко вярата на хората в институцията парламент.

Поведението на ГЕРБ, по думите на Кунева, днес може да бъде описано кратко: "имат мнение, но не са съгласни с него“. "Парламентарните партии показват с поведението си, че работят за всякакъв друг интерес, освен за този на гражданите, втренчени в личното си политическо оцеляване", категорична бе тя. "Запомнете този ден - „Атака“ е управляващата партия. Призовавам всички партии в Народното събрание, включително ГЕРБ и лично г-н Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, да се анагажират с обещанието пред българските граждани, че никога няма да управляват с партии като „Атака“. И да не крият истината, че именно те направиха „Атака“ решаващ фактор втори мандат", допълни Меглена Кунева

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1505 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2013.09.26 | 00:20

8
Кунева единствена е опозиция. Къде е Яне, къде е Капон, къде е онзи от НФСБ, че не му знам името... да ги чуем какво мислят. Няма. Чакат избори, тогава ще говорят. Единствено Кунева брани истината в България.
БОЗДУГАН

2013.09.25 | 19:58

7
АТАКА няма да управляват с такива комунистически изроди като теб ,Кунева - Пръмова ! ПРЕДАТЕЛКА , българомразка , Барозуминетчийка !

2013.09.25 | 19:58

6
Ако се бе постарала още малко можеше да затвориш и останалите два блока в Козлодуй .

2013.09.25 | 19:58

5
Ако се бе постарала още малко можеше да затвориш и останалите два блока в Козлодуй .

2013.09.25 | 19:03

4
Ега си пачаврата е тая Кунева ! Готви се да управлява с ТИКВАТА Борисов ?! ГЕРБ НИКОГА повече НЯМА да управляват ма, бабишкеро , а пък ти няма да видиш парламент ! УРОД кривоуст !
КАКА

2013.09.25 | 19:02

3
ех кунева ...отвори тази уста и кажи - СТАНИШЕВ ..МЕСТАН,,,,нещичко поне ...върти сучи все борисов ти е виновен ....а тия от бсп и дпс - МЪЛЧАНИЕ....ЗА ТОВА ЩЕ ГЛЕДАШ НС ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН

2013.09.25 | 19:02

2
моля другараката, обещавам.
Алекс

2013.09.25 | 19:01

1
Евала, Кунева, ама тия дето се обръщаш към тях нямат морал! И на никакви обещания не може да им се вярва!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини