Орешарски поздрави Меркел за изборната победа

  • 24 септември 2013 18:25

  • 886
  • 2
Орешарски поздрави Меркел за изборната победа
© Булфото

Министър-председателят Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 поздрави канцлера на Федерална република Германия Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се по повод на успеха на изборите за Германски Бундестаг. Това съобщиха от правителствената пресслужба.

Според премиера победата отразява високата оценка и доверието на германския народ за всеотдайната успешна дейност на Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се като канцлер на Германия в труден период на големи предизвикателства пред Европа и света.

Министър-председателят Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 отбелязва своята благодарност за последователната подкрепа от страна на Германия, оказвана на България, включително в рамките на Европейския съюз. Премиерът подчертава волята на българското правителство да работи за укрепване и развитие на стратегическото сътрудничество с Федералната република.

"Моля да приемете моите най-топли чувства, с пожелание за здраве и по-нататъшни успехи във Вашата високоотговорна мисия" пише още премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 до канцлера Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
886 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Великия

2013.09.25 | 10:28

2
Глупак , Меркел не иска и да чуе за партии- наследници на бившите комунисти.....

2013.09.25 | 10:28

1
Haшитe бokлyци, зaщo тaка изглeждaт kaто ypоди на cнимkите, 6acи гнyсните!? Чyждите пoлитици зaщo изглeждaт пpиветливо, a нaшите kaто излязли oт kлиника за oпаcни пcихичнo 6oлни?!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини