Конституционният съд решава дали Пеевски ще бъде депутат

  • 24 септември 2013 09:18

  • 886
  • 3
Конституционният съд решава дали Пеевски ще бъде депутат
©

Конституционният съд трябва да излезе с решение по казуса за евентуалното прекратяване на депутатските правомощия на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Депутатът от ДПС Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на беше избран от парламента за шеф на ДАНС преди повече от три месеца. Изборът му взриви гражданското общество и предизвика масови протести не само срещу избора му, но и срещу правителството, които продължават и до днес - вече 103-ти ден.

Така управляващите бяха принудени да го оттеглят от поста и да изберат друг - Владимир Писанчев - за председател на Държавната агенция за Национална сигурност, припомня БТВ. До днес обаче не е ясно може ли Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на да остане депутат и да се върне в парламента, след като вече е бил назначен на друга длъжност и новият му-стар пост, изключва тази възможност.

Председателят на Конституционния съд така и не насрочваше заседанието по казуса, въпреки че той стои от началото на лятото.

Последвайте канала на

Novini.bg
886 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.09.24 | 23:53

3
Чернобилски мутант--пряк началник и спонсор на Мекереков и измислената и наложена от кукловодите " България без цензура " !!
Rosniak

2013.09.24 | 18:00

1
Кой предложи Пеевски ?

2013.09.24 | 23:53

2
Само това повтаряте гербераските олигофрени.бойко тиквата ли измисли тоя тъп въпрос?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини