Цветанов: Вярвам в депутатите на ГЕРБ

  • 13 септември 2013 11:28

  • 1430
  • 1
Цветанов: Вярвам в депутатите на ГЕРБ
©

Категорично заявявам, че през целия си живот съм работил единствено и само за интересите на България.

Това заяви в кулоарите на парламента Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, предаде репортер на Novini.bg. Заместник-председателят на ГЕРБ отговори на журналистически въпрос дали е готов да си подаде оставката и да напусне Народното събрание, заради разследванията срещу него. Цветанов направи ретроспекция на работата, която е свършил като министър на вътрешните работи. Той спомена за всички разкрити убийства по време на управлението на ГЕРБ, спомена за разкритията и делата срещу "Наглите", "Килърите", срещите с майки на деца загинали по пътищата. В последно време срещу мен се изсипват много компромати и помия в медиите, каза още Цветанов.

Той за пореден път обясни как са придобити всички имоти от неговото семейство. Нямаме какво да крием, обяви той. Цветанов заяви, че има един апартамент, който е на родителите на жена му, закупен е през 1964 година, и после те са го прехвърлили на своята дъщеря. Те живеят сега там, и това им е основното жилище, посочи Цветанов. Апартаментът, в който живее майка ми, е от обезщетение, което сме получили от къщата, която сме имали, и е от закупено място още от 1956 година. Третият апартамент вече е продаден; закупен е през 80-те години, като е прехвърлен от моите родители към мен. Четвъртият апартамент е единственото жилище, което са закупили родителите на съпругата ми, и е закупен през 2006 година. Има и два апартамента, които са закупени през 2008 година, но с предварителен договор от 2006 година. Единият е закупен с кредит от ДСК за 30 години с погасителен план, и всеки месец ми удържат около 800 лева, а другият е платен. Това е един апартамент, който съм загубил, посочи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той отбеляза още, че не е приключила проверката за имотното му състояние във връзка с дело, водено срещу него.

Бившият вътрешен министър не подмина темата и за отцепниците от ГЕРБ. На въпрос, дали знае за твърденията на Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, че няколко депутати от ГЕРБ ще напуснат парламентарната група и ще се влеят в новата партия БАСТА, Цветанов беше категоричен, че е сигурен и убеден в качествата на народните избраници от ГЕРБ. Никой не е подавал молба за напускане и съм сигурен, че никой няма и да го направи. Журналистите попитаха Цветанов дали е използвал специални методи и средства, за да установи имената на евентуалните напускащи депутати. Няма такова нещо. Това са поредните спекулации. Живеем в демократична държава и всеки има право да прави каквото намери за добре, отговори Цветанов.

Силно се надявам прокуратурата да си свърши работата и името ми да бъде изчистено, продължи Цветанов. Последните спекулации, които прочетох за мен, бяха за това, как дъщеря ми е успяла да влезе в детска градина. Ние сме многодетно семейство и поради тази причина получихме две допълнителни точки, които спомогнаха много, обясни Цветанов.

Той не подмина и темата за разследването на атентата в Бургас. Искам да благодаря на всички служби, които работиха по случая. Колегите от европейските страни, Австралия, Канада, на абсолютно всички. Без общите усилия на всички, нямаше да достигнем до разкриването на двамата помагачи, убеден беше Цветанов. Разбрах, че в началото на март прокуратурата ще внесе обвинителния акт. Много е важно да се установи и самоличността на третият помагач. Той е изключително важен елемент, за да може да бъде сглобен целия пъзел, завърши Цветанов. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1430 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
БОЗДУГАН

2013.09.23 | 06:23

1
Цецо бил вярвал в ...дрън,дрън . В теб НИКОЙ не вярва бе , глупак гербадсжийски !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини