Цветанов за изборите в Гърмен: Най-хубавото ще се случи, ако ГЕРБ спечели

  • 12 септември 2013 19:11

  • 2149
  • 2
Цветанов за изборите в Гърмен: Най-хубавото ще се случи, ако ГЕРБ спечели
©

Кандидатът за кмет на Гърмен от ПП ГЕРБ Верхад Ислямов има всички качества, за да обедини хората в общината и да унищожи страха. Това заяви зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа на пресконференция в село Дебрен, на която представи кандидата за кмет от ПП ГЕРБ Верхад Ислямов.

Събитието се проведе в Народно читалище „Отец Паисий“ на село Дебрен, като в пресконференцията участваха и останалите народни представители от ПП ГЕРБ в Област Благоевград Даниела Савеклиева, Любен Татарски и Георги Андонов.

„Избрахме най-подходящия кандидат, защото Верхад Ислямов е човек с качества, с авторитет. Сигурен съм, че и привърженици на ДПС, защото сред тях има много честни хора, ще подкрепят Верхад Ислямов“, подчерта Цветанов. По думите му на наложения досега модел на противопоставяне в общината, кандидатът на ГЕРБ ще отговори с диалогичност. „Ако нашите опоненти са агресивни по време на кампанията, ние ще използваме аргументите и диалога“, добави Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Според Цветанов най-хубавото нещо за Община Гърмен ще се случи, когато кандидатът на ГЕРБ Верхад Ислямов спечели кметските избори, защото той ще работи за всички в общината. „Искаме да покажем нашата силна политическа подкрепа, както и тази на бившия премиер г-н Борисов. Това ще е гаранция, че Верхад Ислямов ще работи за всички в Община Гърмен“, заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Пред пълната зала на читалището в село Дебрен кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ Верхад Ислямов представи основните акценти в предизборната си програма. Приоритети в нея са работата по европейски проекти, които ще дадат възможност за разкриване на нови работни места, мерки за подпомагане на земеделието и особено тютюнопроизводството, като важен отрасъл в общината. „Младите хора бягат от общината не защото няма работа, а защото няма разбиране. Всичките ми усилия ще бъдат насочени да превърна Община Гърмен в по-добро място за живеене“, каза Верхад Ислямов.

В Дебрен Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна с учителския колектив на основното училище и с работници от цех за мебели. Срещи с избиратели имаше и в селата Огняново, Горно Осеново и Дъбница.

Последвайте канала на

2149 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Do #1

2013.09.30 | 16:43

2
Да го нахакам на майка ти в комунистическата гнусна уста.

2013.09.30 | 16:43

1
От затвора Цвъко,от там ще кроиш планове.Бай Ставри те очаква с нетърпение теб и Тиквунчо.

Добави коментар

Водещи новини