Плевнелиев връчи орден "Стара планина" на шефката на ДСК

  • 10 септември 2013 18:09

  • 3085
  • 1
Плевнелиев връчи орден "Стара планина" на шефката на ДСК
© Булфото

Президентът на Република България Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното връчи орден „Стара планина” първа степен на Виолина Маринова, председател на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на Банка ДСК, съобщиха от пресцентъра на банка ДСК.

В словото си президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното изтъкна впечатляващата биография на Виолина Маринова. За повече от 30 години, тя е изминала пътя на професионалното израстване от най-ниското до най-високото стъпало в йерархията на банковата институция, посвещавайки кариерата и живота си на банковото дело в България.

„Категоричният начин, по който Виолина Маринова извежда и защитава спазването на най-високите стандарти, на най-добрите практики в банковото дело, печели доверието на широката общественост и признанието на професионалната общност в България и по света”, каза президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Виолина Маринова благодари за високото признание и за огромната чест да бъде удостоена с най-високото държавно отличие. Тя изтъкна, че тази награда е лична, но е свързана с живота и усилията на много хора - на служителите, които работят в Банка ДСК, на ръководителите, на екипността, на собствениците, които през последните 10 години зададоха модела на съвременна банка с добро обслужване и висока социална отговорност.

„Тази награда, освен че е лична, е и на банкерите. Колегите от цялата банкова общност са особено щастливи, че се връчва приз на един от тях, защото само така, през последните години, които са доста предизвикателни, ние успяхме да запазим стабилна банковата система”, завърши Виолета Маринова.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3085 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.09.16 | 11:11

1
Плевнелиев убол жената ?! Абе, мухльото си е мухльо ! Вари го печи го , нищо не става от това далавераджийче , малоумно гербаджийче !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини