Цветанов шикалкави за Кунева и Георгиева

  • 17 май 2011 09:30

  • 2804
  • 0
Цветанов шикалкави за Кунева и Георгиева
©

На 13 април по реда на парламентарния контрол председателят на „Ред, законност и справедливост” Яне Янев отправи въпрос към министъра на вътрешните работи относно изпълнението на конституционните и законови изисквания за престой в България през последните пет години на вероятни кандидати за президент.

Цветанов трябваше да отговори колко време през всяка от последните пет години са пребивавали на територията на Република България Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 и Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование и каква е тяхната постоянна адресна регистрация.


Повече от месец беше нужен на Цветанов да отговори със същите „аргументи”, с които НАП отклони въпросите за броя и продължителността на „частните” му командировки. В типичния за Цветанов стил да говори много и граматически неправилно, без да казва нищо, той се изхлузва като гол охлюв от конкретните въпроси на РЗС, съобщават от пресцентъра на МВР.


Наглостта на Цветанов стига до там, че в отговора си цитира регламенти и режими в ЕС и се опитва едва ли не да учи на европейски норми един от най-авторитетните преподаватели по европейско право доц. Атанас Семов, един от авторите на питането ни. Цветанов да учи Семов на европейско право е все едно Бойко Борисов да учи Васко Василев да свири на цигулка.


От отговора на Цветанов се налага извода, че бандити, мафиоти, терористи и др. спокойно могат да влизат и излизат от България без да бъдат засичани. Остава впечатлението, че в ГЕРБ са готови на всичко, в т.ч. и на фалшификация на данни, за да отговаря, ако се наложи, Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование на конституционните изисквания за кандидат-президент.

Потвърждава се тезата на РЗС, че Конституцията е изпразнена от съдържание. Основният закон налага принципи, без да е разписано как да се прилагат. Това създава предпоставки президентските избори да се проведат в нарушение на Конституцията и в последствие да бъдат касирани.


РЗС се ангажира в кратки срокове да отправи ново питане по реда на парламентарния контрол до Росен Плевнелиев относно постоянната адресна регистрация на Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование и Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.


Ние знаем защо Цветанов шикалкави и не дава конкретен отговор, но няма да оповестим становището си, докато трае цензурата към РЗС в БТВ, БНТ и другите подвластни на ГЕРБ медии.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2804 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини