Протестна мрежа: МВР безпардонно обслужва властта

  • 03 септември 2013 07:57

  • 68
  • 9
Протестна мрежа: МВР безпардонно обслужва властта
©

В социалните мрежи се подготвя присъствие на голям брой хора пред Народното събрание утре - подобно на присъствието пред парламента на 23 юли. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия Асен Генов от Протестна мрежа.

Той се обърна с въпрос към вътрешния министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола, защо, след като от МВР казват, че са идентифицирани 39 провокатори в нощта на сблъсъците, те не са изправени пред правосъдието. "Може би чакат и утре да се случи нещо подобно? Освен това, кое накара ръководството на МВР да обслужи по безпардонен начин властта - в деня, когато депутати от управляващите партии се "окъпаха в народната любов"? Подозирам, че ако утре МВР се държи по същия начин и създава напрежение между противниците и привържениците на кабинета, от вътрешното министерство трябва да понесат своята отговорност", заяви блогърът.

Иво Божков от Протестна мрежа допуска, че утре пред парламента може да има провокации. "Вероятно ще има провокации, но колкото повече хора дойдат на площада, толкова по-лесно провокаторите ще бъдат изолирани. Искаме мирно, но категорично да кажем, че това управление трябва да си тръгне. На 23 юли провокациите не дойдоха от протестиращите, а от органите на реда - полицията нахлу сред протестиращите", добави той.

Божков посочи, че отказът на кабинета да подаде оставка след повече от 80 дни протести е безпрецедентен. "Наглостта на управляващите ме втрещява", каза блогърът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
68 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2013.09.04 | 00:11

9
Блогарът да вземе да осмуче грездейте на чуждите посланици белким се задоволи! Кого да обслужва МВР? Платените *урви и травестити? На чия гальотаджийска спица се друсаш бе, дупедавецо продажен?
Гюро Михайлов

2013.09.03 | 23:56

8
Царе сме на строежите. Построихме огромна стена помежду си през последните месеци. Не знам кой може да бутне тухлите на омразата в едно наистина объркано общество. Гьонсурат, с кви очи Бойко излиза и говори...!!??!! Ако човек се уважава никога не би гласувал за неграмотна мутра...!
Гюро Михайлов

2013.09.03 | 23:56

7
Книгата на разследващия журналист Григор Лилов "Проектът- Бойко Борисов" трябва да бъде издадена минимум в 1 милионен тираж и да бъде прочетена от гласуващите в България! Там всичко е посочено- кой- кой е, от кога Бойко е гласен, кога трябва да бъде активиран, кой стои зад него и пр..! Нищо случайно няма!
Спиридонов

2013.09.03 | 23:56

6
Така и не разбрах,този екземпляр А.Генов,от какъв етнос е!Той започна да се изживява като някакъв самозван фактор,от който нищо не зависи.Явно "мотивацията"му е солидна,за да се изразява като последна инстанция,но с нищо няма да помогне на господарите си, да се върнат отново на бял кон.Конят е зает за много време,за това ще се примирите и с катър.
Старчок

2013.09.03 | 23:56

5
Не симпатизирам на никоя партия,но ми писна от най-различни наглеци и тарикати.Над 50г съм и помня много добре целият преход.Сегашните протестиращи си мислят,че откриват топлата вода.Ало,блогъри,мрежаджии далаверата свърши,колкото и да се напъвате,друго освен трохи няма.Мога да ви дам един съвет-гледайте си бизнеса и семействата и не си мислете,че вие сте най-умни.

2013.09.03 | 22:02

4
Ами кого да обслужва бе, цървуляк - нали самото МВР е част от властта?!

2013.09.03 | 15:55

1
Сериозно? Я се образовайте малко за правата и задълженията на правоохранителните органи. 21 век сме все пак. А и ползвате интернет, както се вижда. Приятен ден!

2013.09.03 | 22:02

3
МВР не трябва да обслужва никога, а да пази здравето и сигурността на всички граждани!!! И нищо друго!!!!

2013.09.03 | 22:02

2
Абе като гледам в другите държави /вкл. и "най-демократичните"/ техните органи на реда как "пазят" здравето на протестиращите с палки, сълзотворен газ, водни струи, елщитове, коне и т.н. ми се струва, че нашите са бая назад в пазенето!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини