Красимир Ципов: ГЕРБ е твърдо за предсрочни избори

  • 02 септември 2013 18:04

  • 1454
  • 6
Красимир Ципов: ГЕРБ е твърдо за предсрочни избори
©

Ние призовахме всички български граждани, които не одобряват управлението на новата тройна коалиция, да заявят ясно, конкретно и откровено своята позиция и това ще направим ние през новата парламентарна сесия – да заявяваме ясна позиция, а тази позиция е да се проведат колкото се може по-бързо предсрочни избори, защото това искат голяма част от българските граждани.

Това каза депутатът от ГЕРБ Красимир Ципов в интервю за БНР. Ципов потвърди думите на лидера на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че партията няма да подкрепи обща декларация на НС по националните приоритети: "С тази декларация никой не е запознат, не е ясно в чий кабинет е правена, дали това е кабинетът на г-н Станишев. Логично беше, ако се прави някаква такава декларация, да се търси съгласието на останалите парламентарно представени политически сили и да бъде изпратена, за да се запознаем с нея. Затова няма да подкрепяме тази декларация. Напротив, ще призоваваме за скорошни предсрочни избори. Това е приоритетът на ГЕРБ. Това управление се изчерпа. Кога ще се случат тези предсрочни избори? Може би най-накрая управляващата коалиция трябва да вземе решение и да обяви някаква дата, като няма значение дали ще е в близките 1-2 месеца или ще е в началото на следващата година, или пък май месец следващата година, но всички очакват обявяване на дата за оставка", категоричен беше Ципов.

Депутатът обясни, че Изборният кодекс също ще бъде приоритет, въпреки че за него също не е ясен къде е съставен. По отношение на Сирия, Ципов заяви: "Надяваме се да се проведе един наистина сериозен дебат по темата Сирия. Надяваме се в този дебат да се изложат всички аргументи, защото въпросът е изключително сериозен и ако не се вземе правилно решение, знаете, че България е в непосредствена близост до Сирия, тя е заплашена и от сериозна емигрантска вълна. Правителствтоо трябва да работи усилено в такава насочка, че да бъдат преодоляни последствията от едни такива евентуални военни действия в Сирия. България би трябвало да се съобрази и с позицията на ЕС и НАТО", обясни Ципов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1454 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
БОЗДУГАН

2013.09.16 | 12:57

6
Твърдо сте решили гербаджии прости за изборите, ама много са ви омекнали ! Съвсем като се скапете , тогава може и избори да има !ПОД 4 % ще ви докараме тиквеници !

2013.09.16 | 12:57

5
Тоз ципов само като му видиш мазната мутра ти иде да му вкараш един и без да знаеш че е герберастин !

2013.09.16 | 12:57

4
Искам безработицааа,искам фалитиии,искам тиквата Борисов да ме управлява, искам чалгааа , искам бееееее!Аз съм лумпен гербаджийскиии , оставкааааа, ади веее,Орех , мама ти шъйба ве, орех , ади вееее,оставкааааааа.....,ох мамата мисайба,голям простак съм !

2013.09.16 | 12:57

3
На тази гербаджийска тиква ЦИПОВ ще му го НАЦЕПИМ много голям !

2013.09.16 | 12:57

2
ВИЖ ТИ КВА НАГЛОСТ ПРЕДИ ПРИЕМАНЕТО НА ИЗБОРНИЯ КОДЕКС ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ЩЕ НАПРАВЯТ САМО И САМО ДА ДОЙДЕ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО НА ПЛЕВНЕЛИЕВ ЧЕ ДА МОГАТ ПАК ДА СИ НАПЕЧАТАТ БЮЛЕТИНКИ КОЛКОТО ИМ ДУШИЦА ГЕРБЕРАСТКА ИСАК .... АМИ НЯМА ДА СТАНЕ !
субективен

2013.09.16 | 12:57

1
Абе тоя е жив педал - боя по косата, женско гласче, как да го взимаш на сериозно! Защо ли се хаби?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини