Избират новия шеф на ДАИ след дискусии с браншови и неправителствени организации

  • 22 август 2013 11:29

  • 1549
  • 0
Избират новия шеф на ДАИ след дискусии с браншови и неправителствени организации
©

Новият шеф на ДАИ ще бъде определен след дискусии с браншови и неправителствени организации, съобщи транспортният министър Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на.

Вече се провеждат срещи с представители на гражданския и професионалния сектор, като тези разговори ще помогнат за избора на фигура, която да бъде добре приета от транспортния бранш, добави Папазов.

С избора на нов шеф ще започне и необходимата реформа за намаляване на корупцията в автомобилната администрация, заяви транспортният министър. Той каза още, че името на новия шеф на ДАИ вероятно ще бъде съобщено до края на тази или в началото на следващата седмица.

"От 3 до 7 септември има срещи с министрите на транспорта от различи страни. Там сме предвидили разговори с министър на транспорта на Турция, за да можем да продължим дискусията. Непроменени остават таксите за българските превозвачи, това го обявих още вчера. За българските превозвачи с приетия документ 68 от 7 август, ще се промени единствено това, че има наказателна процедура в случай, че се движи автомобил без разрешително, която е 300 евро. Ние също имаме такава наложена глоба, но взаимните транзитни такси са същите, които са и в България – 43 евро и тя остава такава. Ние имаме официален отговор от турска страна", заяви още Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1549 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини