Емил Димитров: Фидосова все още влияе върху ГЕРБ

  • 22 август 2013 09:25

  • 4103
  • 17
Емил Димитров: Фидосова все още влияе върху ГЕРБ
©

В хотел в Етрополе ще бъде сбирката на хората, които ще правят нова партия, но този хотел не е мой. Това каза пред БНР бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров.

"Даваме път на младите. Ние, които сме участвали по какъвто и да е начин в управлението, занапред декларираме, че няма да участваме в изпълнителната власт. Ние сме допринесли България да е в това състояние по какъвто и начин да сме участвали в управлението. Ще бъдем в т.нар "клуб на ветераните". В бъдеще в изпълнителната власт да участват евентуално само младите, на които ще дадем път. Ние не е задължително да участваме в управлението. Ние можем да бъде коректив и опозиция дори и на ГЕРБ. Ние казахме, че ще бъдем коректив, подчерта Димитров. Той заяви, че присъствието на ГЕРБ в парламента е по-полезно, отколкото отсъствието им. "Не мога да кажа, че ГЕРБ в момента е коректив, просто казвам, че присъствието им в НС е по-полезно", добави Димитров.

Запитан защо хората от новата партия се страхуват да кажат имената си, Димитров отговори: "Вие не познавате ли Цветанов. Хората са притеснени да казват имената си. Лично решение е на всеки от тях кога ще излезе от анонимност. Всеки може да взема решенията си по съвест". Ние имаме съмнения, че Фидосова продължава да влияе върху работата на партията, каза Димитров. Ако Борисов вземе партията в своите ръце, тя би изглеждала по-добре. Ние можем да водим диалог с всеки, който да почива на принципи и на това, че България трябва да се управлява от експерти, а не от партийци, допълни Емил Димитров.

Хората, които искат да са с нас, сами се обаждат. Има при нас и хора, разочаровани от ГЕРБ, има и непартийно представени хора. Има и хора поради това, че са имали собствено мнение и не са се съгласявали да бъдат в матрицата, винаги са били изолирани от процеса, каза Димитров. За избори най-малкото трябва да имаме регистрация. Но иначе по всяко време сме готови за избори. Може би най-логично е изборите да бъдат през май от гледна точка на това че идва тежка зима и едно ново правителство на прага на тежката зима би било недобро за държавата, посочи Димитров.

Попитан дали води дело срещу решението на КПУКИ, Емил Димитров отговори: разбира се. Съдът е допуснал на разпит членове на комисията, съобщи Димитров. На 31 август ще бъде съобщено името на партията, а на 22 септември ще бъде учредена, обяви Димитров. Той заяви и че няма да участва в никакъв проект, ако съдът докаже, че Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на е участвал в корупция. Централата на бъдещата партия била съвсем близо до тази на ГЕРБ, а в нея работели бивши служители в партията на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

4103 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
makedonetz

2013.08.23 | 07:52

17
САМО БОЙКО.ТИЯ ДА СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА.ДАЛИ ЩЕ СЪБЕРАТ 10000 ГЛАСА?!ЩЕ ЧЕРПЯ АКО:):)
34324

2013.08.23 | 07:52

16
Много добре знаем, че протестиращите си искат Бойко и компания. После не ми говорете, че не сте платени утрепки. Такава пропаднала държава няма никъде. След време като останат само циганите и помаците за Бойко ще е екстра.

2013.08.23 | 07:52

15
Абе плазмодий, на какви млади даваш път и за какви бабини- деветини бълнуваш !! Нали си наясно, че без Бойко сте една нула , завъртяна два пъти-ОО !!! това на какъв знак ти прилича--на кенеф--е , това сте вие начело с Мършата Миро !!!! На изборите --0,3 % вот !!Стига ли ви !! Не знам колко сте обещавали на комунистите, но това е реалността --помни, 0,3 % !!!!!

2013.08.23 | 06:28

14
bokluk

2013.08.23 | 06:28

13
Мангал

2013.08.23 | 06:28

12
Боклук кой е боклук кюфтетата или Фидка Фидосовата Абе а кюфтетата със червен сос ли са по чирпански че обичам да си топна ? тиква селянка пред казана вари буркани зеленясала храчка с косми Галиноо а връй готви и раздвижи тоя сумо-гъз па полей пиперу че го сгърчи маната стига са прави на гражданка у фейсбук Кво за Миро За дъртият средният или якият че напоследък все светата тройца вървят ха ха
Иван

2013.08.23 | 06:28

11
Ха-ха, най-големият мафиот и мошеник дава интервю. Емо-Ротманса -единица за измерване на бандитизма в България.

2013.08.22 | 21:46

10
А бе ,тая ТИКВА Борисов защо си подаде оставката през зимата , че съм забравил ? Аз съм гербаджия прост и не помня много ! Подал оставката тогава , а пък сега пак иска властта ! Шизофреник ли е, глупак ли е , насран от страх ли е ? Тук някъде трябва да е отговорът ! Кво му е на тоя бунак ?

2013.08.22 | 21:45

4
Мисля ,че е насран глупак в шизофренно състояние тая ТИКВА Борисов !
БОЗДУГАН

2013.08.22 | 21:46

9
РИП на ГЕРБ ! За това историческата заслуга е на СИДЕРОВ и АТАКА ! БРАВО ! След шута на ВОЛЕН ГЕРБ падна от власт,нацепи се ,разцепи се и сега така се донацепва , че трески хвърчат навсякъде и само едната ТИКВА остана ! Тая ТИКВА Борисов комисията СИДЕРОВ ще и види сметката !Предстоят празници за честните българи ! /За простите гербери РИП означава REST IN PEACE ! Бягайте за речника ,мама ви тъпа !/

2013.08.22 | 21:46

6
А бе, кога щеше да е вторият мандат на ТИКВАТА Борисов , че забравих ! Аз съм гербаджия прост .

2013.08.22 | 21:46

8
Тя ТИКВАТА Борисов първия мандат не довъши,хората с камъни го погнаха ,ти за втори мандат си заразпитвал , гербаджийо прост ! Я си гледай протеста ! Бягай там да грачиш !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини