Турският вицепремиер посети Кърджали, придружен от Касим Дал и Корман Исмаилов

  • 08 август 2013 14:45

  • 3935
  • 15
Турският вицепремиер посети Кърджали, придружен от Касим Дал и Корман Исмаилов
©

Турският вицепремиер Бекир Боздаг бе на кратка визита в Кърджалийско. Той посети централната градска джамия и поздрави със свещения за мюсюлманите празник Рамазан Байрам останалите след сутрешната празнична молитва мюсюлмани в двора на храма, информира БТА.

Турският политик отказа да разговаря с медиите и се отправи към Момчилград, за да посети Средното духовно мюсюлманското училище.
Сред лицата в делегацията на турския вицепремиер са лидерите на Народната партия "Свобода и достойнство" Касим Дал и Корман Исмаилов. За присъствието им сред делегацията Корман Исмаилов коментира, че са с групата за приятелство с Турция, сред която има политици и журналисти.

Турският вицепремиер Бекир Боздаг подари на кърджалийското джамийско настоятелство Корана, а в замяна получи снимка на Регионалния исторически музей - сградата за чието връщане като вакъфски имот се води дело в Окръжния съд в Кърджали.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3935 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
Боздуган

2013.09.12 | 15:41

15
Винаги така става, когато има правителство на БСП - държавата става като разграден двор. Комуниста/социалиста/ и майка си продава за пари, какво остава за някакви земи

2013.08.11 | 20:39

9
Стига си заблуждавал тези гумени глави- че зад това посещение стои БСП. Нито БСП нито дори и ДПС- в случая са в играта. Всичко това е добре планирано от ГЕРБ и Народната партия "Свобода и достойнство" - Борисов и Касим Дал отдавна са в скрита коалиция и са свързани с Ердоган. А ШАМАНДУРИТЕ от протестите скачат против БСПи ДПС- като застават зад ГЕРБ.......

2013.08.11 | 09:22

5
A как беше при Герб ?Пак по същия начин.
Боздуган

2013.09.12 | 15:41

14
ЧЕТЕТЕ характеристиката на един плъх : Президентченцето плевнелийско е едно страхливо ,ЛЪЖЛИВО хюмне ! Слабохарактерен,малоумник според ТИКВАТА Борисов,който го чукаше по челото пред ЦЯЛА България , мухльо според собствената съпруга , офшорски далавераджия, червен комунист, васал на антибългарски сили , слаб оратор, оплел се като пате в кълчища, найбан от СИДЕРОВ ,прислуга на ГЕРБ, разединител на нацията !БИВШ КОМУНИСТ ПЛАТЕН ! СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ !!!
соня стефанова калушкова

2013.09.12 | 15:41

13
аз го казах това си беше техня празни
До #1 и #2

2013.08.14 | 14:20

12
Абе кретени, комунягите подариха цялата власт (това означава цялата държава ) на ДПС, вие имате претенции защо вицепремиера на Турция посетил Кърджали !! ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА СЕ ПРАВИ НА ИДИОТ, НО ВИЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАТЕ С ПРАВОТО СИ !!!!

2013.08.14 | 14:19

11
Теа се разховдат все едно са си у турция .... Пропаднала работа сме! До къде стигнахме?

2013.08.11 | 20:41

10
само за протокола ще отбележа следното: АКО АТАКА НЕ ОСИГУРЯВА КВОРУМ, ТОГАВА ИСТИНСКИТЕ ТУРЦИ ПРОТЕЖЕТА НА ЕРДОГАН, ЩЯХА ДА ВЛЕЗАТ В ПАРЛАМЕНТА ПРИ НОВИ БЪРЗИ ИЗБОРИ И ДА НАПРАВЯТ КОАЛИЦИЯ С ЕНИЧАРИТЕ ОТ ГЕРБ !!!!!!!! АЙДЕ СЕГА ПЛЮЙТЕ ПО АТАКА И СИДЕРОВ !!!!! САМО ЧЕ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ КОЙТО ПЛЮЕ ПО АТАКА СЕ ИЗДАВА ЧЕ Е ТУРЧИН И ЕНИЧАР !!!!!!
SS

2013.08.11 | 20:39

8
Алоооо! Бургио! Отивай в дъхландия да си празнуваш празника или ако толко искаш да ги поздравиш едно писмо им пиши.Какво си ми са разтърчал чак до тука? Ааааа, зацепих!!!! Доносниците и предателите псевдобългари (от незнайно какъв произход) трябва да ти снесат информацийка и нии да си мислим че ти толко много трапниш да им честитиш празника??? СМЪРТ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kronnik

2013.08.11 | 20:38

7
Тези, които се срещат с политици, които водят диктаторска политика спрямо своите граждани не могат да бъдат в реформаторския блок!
reformator

2013.08.11 | 20:38

6
Сега стана ясно кои са представители и подкрепяни от Турция политици. Ако тези господа са в Реформаторския блок, аз не искам диктаторската политика на Турция тук.

2013.08.09 | 21:59

4
ТУРСКИТЕ СПЕЦСЛУЖБИ ТИХО ИСЛЯМИСТКИ ШЕТАТ В УСЛУГА НА БОЙКО БОРИСОВ И КАСИМ ДАЛ От година насам нашествието на представители на турските спецслужби из „деликатните” български райони, макар тихо и ненатрапчиво, бавно и полека се превръща в епидемия. Всеки месец спец. агенти на Ердогановите служби маскират шетането из България с кешене на големи пари, „социално” пакетирани като помощи за турскоговорящите. Преди дни “прикритите” напуснаха страната, а следващият “тур за овации” се очаква през октомври. Инвазията е под абсолютния контрол на Ердоган, а целта е „дълга писта” – удряне на рамо на удобно прилежния за Ердоган Бойко Борисов и ислямитската „пета колона” у нас – Касим Дал. Набиращата огромна икономическа мощ Турция стратегически и тактически оре в България и за ислямистките си цели е заложила на Бойко Борисов и ГЕРБ. Борисов е човекът, който вече е подплатен с финансови обещания и комплименти И покрай „Южен поток”. Доган обаче остава непреодолимата пречка за турските ислямистки щения, отчетено е от турските спецслужби на Ердоган. Непреодолима до … правилния куршум. Турците са наясно, че Доган е неуправляем и не могат да го държат под контрол като пластелинените Борисов и Касим Дал и острото мероприятие срещу Сокола по никакъв начин не е отменено. Из „деликатните райони” вече масово разкешват турски спец.емисари, успивайки населението, че му помагат „социално”. Пари от ислямистите влизат и за протестите на „интелигентните”. Целта е постепенно овладяване на около 1 милион електорат, който да бъде иззет от ДПС в полза на ислямистките „лимонки” Борисов и Дал. На този особено тревожен фон българските спецслужби начело с ДАНС на Владимир Писанчев си бъркат тотално в задниците. А посрани платени дописници на ГЕРБ и лицето с влошено психично състояние Янко Станев пишат мерзки внушения, че „Сокола има последен коз – „етническото напрежение”. За ужас на онези, които ненавиждат Ахмед Доган, ИСТИНАТА е противоположна на манипулативните платени съчинения – Бойко Борисов чрез машата си Касим Дал, протектирани от Ердоган, са си продали задниците за тихата ислямизация на огромна част от населението на българската държава. Ердоган демонстративно отказва контакти с правителството на Орешарски, точно защото Доган е камъчето в обувката им, което търси европейския, а не ислямистки път на развитие. И ако някой продължава да спори по този въпрос – пак да прочете доклада му на конференцията на ДПС, преди да му опрат пистолета ОНЕЗИ, ПО ВРЕМЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ, които НЕ РАЗКРИХА ПОРЪЧИТЕЛЯ. Темата е взривоопасна, но още по-зловещо е безхаберието и на Цветлинйовчевите спецслужби

Добави коментар

Водещи новини