Протестната мрежа излиза с искания

  • 07 август 2013 08:34

  • 1397
  • 4
Протестната мрежа излиза с искания
© Булфото
В 55-тия ден на протеста срещу правителството на пресконференция ще бъдат заявени намеренията и конкретните искания на протестиращите. Това е предвидено да стане от 13 часа в БТА. На брифинга ще участват представители на "Протестната мрежа", която се създава от активни участници в протеста.

В съобщение до медиите се казва, че "Протестната мрежа" има за цел да се превърне в платформа за граждански контрол и коректив на некоректните спрямо обществото политически назначения и решения, обслужващи частни интереси. Обяснява се, че мрежата е оглавена от "активни участници в протеста". Протестиращите обясняват, че структурата "няма за цел да говори от името на всички протестиращи", но ще излъчи говорители, който ще се наричат "комуникатори".

"Протестната мрежа" няма за цел и никакво намерение да води преговори с правителството на Пламен Орешарски под какъвто и да било формат, който да отлага във времето изпълнението на основните искания - оставка и незабавни избори", казват още протестиращите.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1397 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ТОВА ВИ ОЧАКВА!

2013.08.07 | 16:06

4
Днеска излезнала( ГЕРБ),утре(на следващите избори),пак влезнала.То-и баш шефа и така се изсули,тарикатски,след "бунта на гладните",уж искал да потуши напрежението.ГРЪНЦИ!Дръпна се ,защото НАРОДА искаше да изгони ЕРП-тата и монополистите,а онези-"големите диригенти "му скръцнаха със зъби;ТАМ НЕ ПОСЯГАЙ!"-Гениален ход!Хем не си във властта,(съответно не можеш да изпълниш искания),-хем насъскваш първосигналните( подкрепяни от заинтересованите),да те върнат на бял кон.Шапка ти свалям Б.Б-Наистина!Тези -другите,са академични политици,а ти си политически играч от улицата-т.е от реалният живот.Не могат да стъпят на кутрето ти,защото техниката ти на изказ,поведение,са тези,който печелят улицата.Реално ти хем искаше, нещо да промениш,хем не ти даваха-онези "реалните властелини"-Наивнците,мисля т,че парите са ти двигателя.Ти имаш пари за 10 поколения напред.Единствната разлика м/у Тато(гениален политик)и теб.е че зад гърба му стоеше СССР и армиите на варш.договор,а ти си в разкрачено положение-ни на изток,ни на запад.
kalina

2013.08.07 | 15:57

3
Как си позволява Станишев да размахва пръст на Президента и да манипулира харата.Кой е той- един обикновен председател на парламентарна група.Неговата наглост е вече непоносима.! ВЪЗМУТИТЕЛНО!!
юйъ

2013.08.07 | 15:57

2
Към 1 .Как не те е срам ,като българин ,разбира се ,ако си такъв ,защото ,може да си еничар, да се съгласиш турско правителство на БСП да управлява БЪЛГАРИЯJr
Георги Христов

2013.08.07 | 15:57

1
Вижте само на снимката -какви клоуни и циркаджии са участниците в протеста !!! И от тези " комуникатори" ние ще очакваме след " оставката на Орешарски" да извършат реформите в страната и да подобрят стандарта на живота - НО не и на бедните българи !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини