Вътрешната комисия в парламента изслушва Цветлин Йовчев

  • 02 август 2013 15:22

  • 2081
  • 1
Вътрешната комисия в парламента изслушва Цветлин Йовчев
© Булфото

Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред към парламента изслушва ресорния министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола. Заседанието на комисията е закрито.

В дневния ред е включено и обсъждане на Доклад за дейността на Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия.

Отчетът е за периода 20 декември 2012 г. – 20 юли 2013 г.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2081 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.08.03 | 06:40

1
Какво ли не прави парата.Явно добре плащат Руснаците затова и се готви рестарта на БЕЛЕНЕ.Задкулисните игри продължават.Няма да има отказване от властта.Борбата е кой да вземе повече и кой да подпише повече договори за да се налапа с комисиони.Народа трябва да се осъзнае.От протестите срещу Бойко на сам нищо не се е случело а само лъжи и манипулации.Залъгаха хората с намаление на тока с 5% а протестите бяха за изгонване на ЕРП-тата и премахване на добавките, както и започване на борба с монополите и фирмите които държат цените на горивата и храните изкуствено високи.Нищо от това не се случва.Само манипулират хората и обещават че нещо ще се промени в близко бъдеще.Толкова са прости хората и се радват на трохите които им подхвърлят.Те крадат с милиарди левове и затова могат да си позволят по една коледна добавка за пенсионерите или по някой лев за майките,но това е капка в морето.Жалко е как хората се вързват на едни и същи номера от 24 години до сега.Всичко може да се постигне но с протести от целия изстрадал народ а не всеки да се надява на друг да му спечели това което той иска а да си стои в къщи и да чака на измислени спасители като СДС,ЦАРЯ,БОРИСОВ.Трябва да разберете че който и да е на власт народа от улицата трябва да го контролира.Знам че звучи варварско но се видя че по законен начин нещата няма да се уредят защото те държат полиция,съд и медии с които да ни плашат и манипулират.НАРОДЕ НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ ДА СЕ БОРИШ ЗА ПО ДОБЪР ЖИВОТ.ТОЙ Е САМО ЕДИН.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини