Икономист: България е в безпътица

  • 02 август 2013 15:10

  • 2693
  • 8
Икономист: България е в безпътица
©

Положението е дотам нетърпимо във всяка една област, че да се изискват някакви радикални промени. Станишев не предложи никакви решения на нестандартната ситуация, пък и тя не е толкова нестандартна. Това каза пред БНР икономистът проф. Чавдар Николов.

Той коментира и становищата на посланиците на Франция, Германия и САЩ по отношение на обстановката в страната: "Много смешно ми беше, когато имаше коментари за намеса във вътрешните работи. Не знам какво си мислят. Някой не е чул за простичкия факт, че членството в ЕС е свързано с трансфер на национален суверенитет. Да не предвиждам да ни спрат еврофондовете, защото един път вече се случи благодарение на "благотворната" дейност на горе-долу същите управляващи".

Според икономиста е късно изборите да са през пролетта. "България не може да продължава в това състояние. Откровено казвам, че сме в една безпътица, която е политическа и се превръща в икономическа, защото очакванията за рецесия се засилват. Разрешението е точно разрешаването на политическата криза", посочи още проф. Николов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2693 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Народе !

2013.12.26 | 18:06

8
Няма кой да дойде да ни оправи, нито Стани Шеф, нито никой. Народа е беден заради престъпната масова приватизация 90-те години ! Който е прост да ходи да протестира, гарантирам, че няма да има ефект. Народа пак ще си е беден. Вместо да протестират да изправят на съд виновниците, разпродали България !

2013.08.03 | 10:54

6
Само Атака не е имала достъп до ключовите части на властта и затова България продължава да е най-бедна !!!

2013.08.03 | 10:54

4
Bravo !!!! Moite pozdravleniq za komentara !!!!

2013.12.26 | 18:06

7
Изходът от тази безпътица е ПЛАНЪТ СИДЕРОВ ! Стига сте си крили главите като щраус в пясъка !Чети бе, професоре и коментирай !

2013.08.03 | 00:35

1
един малоумник хвали друг малоумник

2013.08.03 | 10:54

5
Добър деееен!

2013.08.03 | 10:54

3
И с помощта на кого сме в тази "политическа криза дето щяла да става икономическа? С любезното съдействие на Джъджетоо от ДС, педерастчето Сидерооов. Изигра си ролята в кризисен момент, честито. Преди години наивно- наивно глуповати индивиди и разни малоумници надаваха вопли във възхвала на "националистчеката" партия- очеваден КПСС_БКП_ДС проект. Сега вече има само 10'тина кретена дето си вярват още и ЛЮБО! Той обаче може и да не вярва по принцип. Но понеже е ПЛАТЕН ДС боклук и е на работа, затова е толкова надъхан. НО, как ще го отличите, от заблудените вярващи "атакисти", ами по делата. Няма да видите нито една негова дрисня СРЕЩУ комунистите или ДПС, напротив, яростна защита.

2013.08.03 | 10:54

2
Този от снимката ми прилича повече на Осама бин Ладен,отколкото на професор икономист.Накарайте го да отиде на бръснар ако му са сакати ръцете и не може да хване самобръсначката.Я да си гледа в неговото канче и да залъгва студентите и да не се самоизтъква.Да върви в някоя партия като е кадърен и да се кандидатира за финансов министър.Изборите -късно през есента били,рано през пролетта ли.Все акъл дават,па като се качат на креслото се осират до гуша и току виж -бонсусчета си раздали тихомълком,пък народа да си протестира.

Добави коментар

Водещи новини