Хасан Адемов: Идеята е да има диференциран подход за коледните добавки

  • 01 август 2013 15:48

  • 1567
  • 3
Хасан Адемов: Идеята е да има диференциран подход за коледните добавки
© Булфото

Социалният министър Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва заяви след окончателното гласуване на актуализацията на бюджета, че идеята е да има диференциран подход към евентуални коледни добавки за пенсионерите.

Адемов добави
, че отговорът на въпроса за коледни добавки на пенсионерите ще получите вероятно към края на годината, когато стане ясно каква е възможността да бъдат подпомогнати.

„Идеята е да има диференциран подход и предимно тези, които са със пенсии в размер до 200 лв. Това са близо 800 000 пенсионери", обясни Адемов, като допълни, че това е опцията към днешна дата.

„Преди да стигнем до конкретната сума за размера на минималната работна заплата, трябва да сме наясно, че трябва да има определена методика в рамките на Националния съвет за тристранно сътрудничество за определяне на размера и в резултат на дискусията вероятно ще стигнем до конкретния размер. Няма такава методика и тя трябва да се приеме", каза още Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва.

Последвайте канала на

1567 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Много благодаря Хасан Бей!

2013.10.01 | 15:18

2
Разбирам, че от милиарда, който ще плащат децата ми, ще ми дадете нещо за Коледа. От сега тръпна в очакване. Сигурно ще има поне 50 лева, а може и 70. Трогнат съм от грижата Ви. Е ако пенсията ми е голяма - към 300 лв на пример, за 40 години стаж като пилот или сърдечен хирург, може да взема и по-малко. Няма значение - важното е, че се грижите за мен. Няма значение, че толкова Вие харчите на ден за бензин на BMW-то, башка заплатата на шофьора от НСО. Нито пък, че ще насочите европейските милиарди към Вашите обръчи. Те трябва да се отчетат - иначе как. Трябва да съм ви благодарен - и съм. Не бива да си задавам въпроси, като защо няма промишленост, нито какво стана с авиокомпанията, в която бях пилот. Нито как така от голтаци се превърнахте в милионери, нито защо внасяме домати и краставици от Вашата втора Родина, след като бяхме сериозен производител. Няма да се питам такива работи, защото вие сте добри хора и трябва да съм Ви благодарен. Вие не сте виновен, нито лично, нито партията която ви направи човек. Виновен е ГЕРБ разбира се! Нито БСП - вашят верен съдружник има отношение към проблема или има някаква вина за нещо. Изглежда, че трябва да си налягам парцалите и непременно да гласувам за Вас. Така ли? Но едни лоши мисли ми минават през главата. Дали да не изляза срещу Вас, партията Ви и съдружниците Ви и да се опитаме да ви изметем със сила - един път за винаги. Да ви пратим по дяволите, където ви е мястото и да осигурим за децата си чист въздух - свободен от вашата воня? Дайте идея.

2013.10.01 | 15:18

3
Тя, идеята Каравелов вече я е казал - "Свободата не ще Екзарха, иска Караджата".
potarpevsh

2013.10.01 | 15:17

1
SRAMUVAM SE,CHE SAM BULGARIN,ZASHTOTO ME UPRAVLIAVAT TURCI S DVOINO GRAJDANSTVO I MIZERNICI,KOITO PRODADOHA SOCIALISTICHESKATA IDEIA.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини