Уволненият шеф на Агенцията за закрила на детето: Това е реваншизъм!

  • 31 юли 2013 14:12

  • 1900
  • 2
Уволненият шеф на Агенцията за закрила на детето: Това е реваншизъм!
©

Заради политически реваншизъм новите управляващи са заплашвали вече освободения шеф на агенцията за закрила на детето Калин Каменов. Това обяви самият Каменов пред журналисти в парламента, след като сам поиска да направи изявление. По думите му депутатът от Коалиция за България Христо Монов, който е бил освободен от агенцията и мястото му е заето от Каменов, сега иска да се реваншира и дори го е заплашвал с прокуратурата.

„Аз съм поредният политически уволнен представител в рамките на изпълнителната власт. Смятам, че това е поредната проява на политическия реваншизъм от страна на сега управляващата тройна коалиция", каза Каменов. По думите му той е отстранен без каквито и да било причини. Каменов твърди, че е разбрал снощи от медиите, че е отстранен, без да бъде предупреден.

„За днес бе планирано изслушване в комисията за младежта и спорта, оглавявана от господин Монов. Бях много озадачен от това, че липсва комуникация между Министерския съвет и Народното събрание и затова се обадих лично на Монов и го питах, след като вече няма да бъда председател, а има насрочено изслушване, като какъв съм поканен и той каза, че трябва да присъствам, независимо от това дали ще бъда председател или не, защото това, което ме чака, е прокуратурата и разследване", разказа Каменов.

Последвайте канала на

Novini.bg
1900 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.07.31 | 19:21

2
оф тъп коментар но за жена с жълти зъби изфръкнали очи мазна коса и остър нос как щяла да седне на моето място като роди циганче хахаха това не е сядане на място а лазене опитала се е да хване последният влак с тия дадености е трудно но тъпаци винаги ще се намерят ПИЧ цено цено много си грозна
pipi

2013.07.31 | 19:19

1
пич как иначе ширин МЕСТАН ще седне на твоя стол

Добави коментар

Водещи новини