Цветанов: Нямам нищо общо с тефтерчето на Филип Златанов (обновена)

  • 31 юли 2013 11:16

  • 3123
  • 14
Цветанов: Нямам нищо общо с тефтерчето на Филип Златанов (обновена)
©

Вие говорите за проблеми с наркотици и с приходи. За 2012 г. в България, на 5 юли, бяха задържани 14 тона хашиш, 60 кг кокаин, 3 тона кокаин в Испания. Къде са вашите мерки и успехи?

Това каза бившият вътрешен министър и настоящ депутат от ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на днешните дебати за актуализацията на бюджета. Той отговори на изказването на депутатът от БСП Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в. Вече два месеца и половина управлява сегашното правителство. Подобни обвинения, че има само един заместник-директор на митниците са нелепи. Вие сте хората, които трябва да назначите директор. Трябва да има сериозна превантивна дейност и работеща администрация. В момента всичко, което се е случило в държавата, е на база липсата на всякаква координация и взаимодействие между институциите, категоричен беше Цветанов.

В парламентарните кулоари Цветанов отговори и на въпроси на журналисти свързани с тефтерчето на Филип Златанов. По никакъв начин не се възприемам в това тефтерче. Когато бъдат установени всички тези хора с Ц.Ц. и бъдат разпитани, може да дойде и моят ред. Кой ви каза, че ще бъда разпитван за тефтерчето на Филип Златанов? Това беше интерпретация на колежката, която ми взе интервю. Виждате каква интерпретация става от един микрофон, коментира той. На въпрос, кой е Б.Б. в тефтерчето и дали Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после е И.Ф., Цветанов заяви: „Не мога да ви кажа. Не мога да ви кажа. Нямам никакво отношение към това тефтерче, нито пък съм имал служебни контакти с Комисията за конфликт на интереси”. Цветанов уточни, че е личен избор на Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после да подаде оставка.

Жертва съм на организираната престъпност и на всички тези конюнктурни интереси, които имат определени лица, коментира Цветанов внесения днес обвинителен акт от прокуратурата. Крайно време беше. Вчера, знаете, отидох повторно, за да може да се прецизира обвинението, защото то беше грешно формулирано. Това, което съм искал през цялото време, е колкото е възможно по-бързо да влезе в съдебна фаза, защото за мен е важно подобен процес да не бъде протакван. На въпрос как ще доказва, че е жертва в съда Цветанов отговори: „Какво да доказвам в съда? Аз съм невинен. Те трябва да докажат, че съм виновен, аз съм невинен. Второто обвинение е за катерушки и пързалки, че не съм дал разрешение през август 2009 г. А когато един месец по-късно е дошло мотивирано предложение, подобно разрешение съм дал”, обясни Цветанов.

Решението за извеждане на депутатите с бял автобус е резултат от високата професионална некомпетентност на министъра на вътрешните работи и на главния секретар. Така коментира Цветанов опита за извеждане на депутатите от сградата на Народното събрание, вечерта на 23 юли. Няма как да изведеш депутати по този начин, без да провокираш протестиращите отвън да проявят агресивност. Разбира се, че можеше да бъде по много по-интелигентен начин и депутатите можеха да бъдат изведени много по-рано. Можеше да бъдат изведени по друг начин, а не с този бял автобус, каза още той.

Тук си задаваме няколко въпроса. Чия собственост е белият автобус? С чии средства е закупен, ако е към дадено ведомство и какви са функциите на този бял автобус, за да бъде използван за такова предназначение. Ако се окаже, че този автобус, както имаше подобни твърдения в медиите, е закупен по Шенген, означава, че той може да бъде използван само и единствено за превозване на група хора, които са преминали нелегално границата. Може би са целели с този автобус да изкарат депутатите нелегално през границата, каза още бившият вътрешен министър.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3123 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2013.09.05 | 14:00

14
За Ц.Ц незнам но Б.Б е Богомил Бонев, околу него има многу неща за разяснаване, за рекет, и кои ръководи в момента неговите оари взети от рекетирани български и чуждестрани мафиоти, предимно турски наркобарони

2013.09.05 | 14:00

13
Имащия вид , а и интелект , на току що излюпило си праисторическо земноводно, чиято единствена борба с мафията , беше заснемане на показни акции на нарочени хора, противници на властта, милиционерщина, не само в системата на МВР , а дори в НАП чрез Нунев и техни хора. Сега, когато е обвиняем, има наглостта да показва грозната си муцуна.

2013.09.05 | 13:59

12
Г–жо Сабахи, вие очевидно си от породата на червени мозъци, чиято единствена способност е да ръсят квалификации!! А използуването на квалификации е стар комунистически прийом, който се налага поради невъзможността на комунистическите тъпанари да правят причинно–следствени връзки и анализи!! И тъй като не могат да използуват аргументи комунситическите изроди използуват КВАЛИФИКАЦИИ! Такава е например квалификацията "Народен враг " С която бяха избити хиляди българи!! Но вие, сте на ниско ниво даже и в квалификациите!! И затова не е лошо да се обърнете към червените ви предходници , за да се поощлайфаш!! И след това заповядайте да се доизходите отново по въпроса!!
mariq

2013.09.05 | 13:59

11
Е, как ще имаш - ти си Майка Тереза. Понеже днес дават хората на съд заради това, че се молят всеки ден!!
нервен

2013.09.05 | 13:59

10
Оф айде стига сте го пускали тоя по медиите бе, не му обръщайте внимание. Я му вижде само гадната муцуна, какво може да се очаква от такъв човек?

2013.09.05 | 11:21

9
ma ima uspehi v zaemite

2013.09.05 | 11:21

8
Макар и да не харесвам Цв.Цв. за последното е прав. Институциите са замряли и чакат да видят "какво ще стане", а от това страда цялата държава.
анонимен

2013.09.05 | 11:20

7
тревожи се за свободата си а не за управлението!!!

2013.09.05 | 11:20

6
Цецо ченгето управляваше МВР то бие мачка и гази но мафията пази За народа трохите за мафията парите за народа мизерия и глад за мафията разкош и палат

2013.09.05 | 11:20

5
Няма да честно да го осъдят! И без това е тъп и грозен! Ако го осъдят ще му много!

2013.09.05 | 11:20

4
Цвърчиш,цвърчиш ли Цецо , друго не можеш да направиш ! Найбан си ! Герб са на боклука !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини