ГЕРБ: Не можете да ни убедите, че е нужна актуализация на бюджета

  • 31 юли 2013 09:42

  • 2233
  • 6
ГЕРБ: Не можете да ни убедите, че е нужна актуализация на бюджета
©

"Не можахме с дебата по първото гласуване, нито дори с данните от полугодието да бъдем убедени, че най -лесният път е актуализацията на бюджет", каза от парламентарната трибуна Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва, депутат от ГЕРБ по време на дебата за актуализацията на бюджет 2013.

"Отчитайки тенденциите в приходната част предлагаме различен вариант на изменение на закона за републиканския бюджет, така че да бъде запазено салдото", каза Горанов.

За нас беше ясно, че промените, които се направиха във връзка с увеличаването на броя на хората, които получават енергийни помощи и увеличаването на броя на първокласниците, които получават помощи, няма как да се покрие от бюджета на Министерството на труда и социалната политика.

"Ние продължаваме да смятаме, че с компенсирани промени, намалението на приходите може да бъде сведено до няколко милиона", каза Горанов.

Румен Гечев определи като странна интерпретацията на Горанов. По думите му, каквото и да се прави, няма как да се промени фактът, че БВП е пет пъти по - малък.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за зададе въпрос на Горанов. Тя попита каква е причината две различни групи от ГЕРБ да правят две различни предложения по бюджета. По думите й, ГЕРБ - ерите са объркани и не знаят какво искат от бюджета.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2233 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2013.08.01 | 01:13

6
Бюджета си беше добре балансиран. Но в тази мътна вода хората не плащат данъците си. Не забелязвате ли че отново изчезнаха касовите бележки. И заради това няма приходи ...... Но пари за повишаване на пенсии няма - ако БСП ще се подмазва за да остане на власт тогава ще търси такива пари....... това е да пълниш пробит чувал......
кражбата - чиста печалба

2013.08.01 | 01:13

3
Защо ще се убеждаваме ,бе ?! Искаме да крадем и докато Волен е с нас - няма кой да ни попречи !

2013.08.01 | 01:13

5
Само АТАКА ! Недей да месиш Атака и Волен,защото не разбираш нищо от политика.

2013.08.01 | 01:13

2
Хубавото при герб е, че говорят с аргументи, не с лозунги. Социалистите също имат аргументи, обаче те не отговарят на обществените нагласи.

2013.08.01 | 01:13

4
Аргументи на Герб - бедност на народа.Ниска минимална заплата,ниски пенсии,високи цени на тока,парното,водата и хр.продукти.Живейте пенсионери!Орландовци е ваше!

2013.08.01 | 01:13

1
"Когато човек е идиот, това е завинаги"..., което в най-пълна степен се отнася за ГЕРБ и тъпоумния им електорат!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини