Илияна Йотова: Правителството връща държавата на хората

  • 29 юли 2013 08:23

  • 5834
  • 71
Илияна Йотова: Правителството връща държавата на хората
©

Идеята, че депутати са чупили стъклата на автобуса във вторник, граничат с фантазиите. Това е толкова нелепо, че не искам да го коментирам.

Това каза пред камерите на БНТ Илияна Йотова, евродепутат от БСП. Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното бяга от своите конституционни задължения. Той разделя, а не обединява нацията. Масовото мнение на българите е, че той представлява един нов зараждащ се политически проект. Той уронва престижа на президентската институция, каза тя. Точно поради тази причина казах, че догодина може да имаме избори за президент. В момента Плевнелиев провежда една политика на разделение на гражданите. Обикалям много из страната и мога да ви кажа, че хората са настроени срещу него. Даже си мисля, че той сам ще подаде оставка, защото народното недоволство е много голямо, категорична беше Йотова.

Посещението на еврокомисар Вивиан Рединг беше представено много едностранчиво. Аз съм имала възможност да разговарям много пъти с нея. Тя много добре познава обстановката у нас. Тя каза, че в състоянието на криза в България, всички политически сили трябва да намерят точката на диалог, обясни Йотова. Обезателно трябва да намерим начин да влезем в диалог с протестиращите. Това е моя съвет към Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и Министерския съвет. Има нормални и демократични начини, по които да се намери път за разговори, категорична беше Йотова. Правителството работи много здраво. В социалната сфера не беше пипано нищо в последните 3 години. Сега смея да твърдя, че беше свършена адски много работа. Не мисля, че правителството е направило толкова много грешни назначения. Да. Допуснаха се грешки, но в повечето случаи от мухата се прави слон. В последните 3 години и половина имахме министър-председател, който е основател на застрахователна фирма. Това според мен е много по-скандално от назначенията на кабинета, обяви Йотова.

Много съжалявам, че автентичната десница изгуби своята роля в политическия живот. В момента БСП е повече организирана и готова, отколкото преди изборите. Аз участвах в предизборната кампания и ви гарантирам, че към момента БСП е в много добро състояние, категорична беше Йотова. Аз съм убедена, че дори един човек да протестира на улицата, властта трябва да се вслуша в неговия глас. Правителството направи много и това е политика, която връща държавата на хората. Другото много важно нещо е, че започва да изчезва страха, който ни беше завладял през последните години. Аз съм на мнение, че кабинетът "Орешарски" трябва да изкара пълен мандат, завърши евродепутатката.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5834 71

Свързани новини

Коментари 71

Добави коментар

2013.10.03 | 21:08

71
Да така е. Ние работиме за дьржавата. А тя е на комунистите и на техните избиратели цигани.
Правителството връща държавата на престъпността.

2013.10.03 | 21:07

70
Правителството връща държавата на престъпността. Това връща, всичко друго го прибира в правилните джобове.

2013.10.03 | 21:07

69
Питам аз другарко Йотова, като сте толкоз отговорни, ако не бяха протестите щяхте ли да отчетете Пеевски като тежка политическа грешка или щеше да се вихри като нерез в ДАНС до ден днешен! Мерзавци долни! ОСТАВКА!
Minior

2013.10.03 | 21:07

68
Ще те пуснем на магистралата научи някои европейски курвенски трик пача грозна

2013.10.03 | 21:07

67
хората не са толкова прости за колкото ги мислите ма нещастницо депутатите може и да не са чупили но полицаите вътре в автобуса са и това се вижда.това си е чиста комунистическа провокация както и номера с другарката манолова с таксито,тръгнала с 20 полицая да си хваща такси и реши да отиде точно до съдебната палата и изведнъж се появява служебният автомобил.тия номера може да минат пред тия дето ги събрахте на бузлуджа не на наз.

2013.10.03 | 21:06

66
нещастна цомунистическа курва дето неспира да лъже както и всичките боклуци.

2013.07.30 | 01:48

16
На тази курва ,нямали кой да и го начука?

2013.10.03 | 21:06

65
На Лайняна Идиотова ли? Трудно, те в ляво са предимно леви, така че...

2013.10.03 | 21:05

64
ти си боклууууук, Йотова
корк

2013.10.03 | 21:05

63
права е. много се дискредитира Президента и въобще фигурата на Президента. С красиво написани есета не може да се управлява държава и накрая и тези истории с офшорките…
yoko

2013.10.03 | 21:05

62
не е като да не е права. Точно това се случва - Президента разделя обществото. Kак може да е толкова оплетен точно президента и с офшорки и с икономически кръгове. Вече с герберски популизъм и риторики и мухи не могат да се хванат.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини