Елен Герджиков: Извънредното заседание на СОС не е пиар акция

  • 26 юли 2013 17:51

  • 1054
  • 0
Елен Герджиков: Извънредното заседание на СОС не е пиар акция
©

Извънредното заседание на Столичния общински съвет беше поискано официално, с писмо от групата на БСП в Общинския съвет.

Това каза пред журналисти Елен Герджиков, председател на СОС. Той направи това уточнение по повод думите на вътрешният министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола, че утрешната сесия на Общинския съвет ще бъде евтина пиар акция. "Ние се съгласихме, че случващото се в протестите не е нормално и СОС трябва да заседава и да има яснота по въпроса правоохранителните органи какво предприемат по въпроса. В същото време ни обвиняват, че искаме да правим политически ходове с това. Инициативата дойде от групата на БСП. Сами си отговорете на въпроса, кой се кани утре да прави политически акции”, каза Герджиков.

По повод изказванията, че столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и Столичният общински съвет са в отпуск, Елен Герджиков заяви: „Общински съвет работи по Оперативна програма, която се гласува от целия Общински съвет, и според тази Оперативна програма, следващата Общинска сесия е на 12 септември, но през това време СОС не спира да работи. Има комисии, има работни групи и всеки общински съветник, който има желание, може да се включи в работата на тези комисии и работни групи, т.е. работата не се изчерпва само и единствено в сесиите”, каза Герджиков.

Потвърдилите за участие в извънредната сесия на Столичния общински съвет са директорът на СДВР Ивайло Спиридонов, главен инспектор Иво Петелов, зам. началник „Столична пожарна", Георги Златков, директор на Специализирани полицейски служби и Областният управител на София Росен Малинов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1054 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини