Кънчо Стойчев за Борисов: Крадецът вика-дръжте крадеца

  • 25 юли 2013 18:44

  • 6856
  • 43
Кънчо Стойчев за Борисов: Крадецът вика-дръжте крадеца
©

Рано или късно ще се постигне някаква форма на диалог. Колкото по-късно се случи това, толкова по-скъпа цена ще платим. Смисълът на демокрацията е в диалога. В момента той липсва и съответно демокрацията е нарушена.

Това каза социологът Кънчо Стойчев в предаването "Лице в лице" по БТВ. Пътят към диалога ще мине през малки стъпки и отстъпки. Политическите парти, и тези в парламента, и тези извън него, трябва да седнат и да се договорят, категоричен беше той. Лъжа е, че положението в момента се дължи на факта, че българите не са гласували. Проблемът е в конфигурацията в парламента, която е нестабилна, обясни Стойчев. Три години и половина само шепа хора си позволявахме да говорим за задкулисните схеми на предишните управляващи. Тяхното поведение днес и изказванията им, че правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 ще се опита да открадне този 1 млрд., е поведение тип-Крадецът вика-дръжте крадеца. Кражбите на ГЕРБ надминаха всякакви размери. В последните месеци бизнесът и хората започват да живват. Прекратен е тежкия рекет и всеки може да си вземе глътка въздух, обяви социологът. Исканията към политиците са ясни. Трябва да се въведе машинно гласуване. На нас ни трябват нов тип избори. Трябва да направим гаранции, че следващите избори ще бъдат наистина честни. Трябва да има време да възникнат нови партии и да се обедини десницата. Едва тогава може да говорим за предсрочни избори, обясни Стойчев.

Положението в страната е невъзможно, обяви собственикът на Дарик радио Радосвет Радев. Аз не виждам, къде може да се случи диалога. Управляващите не се вслушват в хората, а хората не ги интересува какво говорят политиците. Глухотата е двустранна, категоричен беше Радев. Според мен единственият изход е патриарх, главен мюфтия и равин да се опитат да поведат опитите за диалог и разговори. Това са единствените хора в държавата, които още имат кредит на доверие. Сравненията на сегашните протести и тези от 1997 година са абсолютно нескопосани и неверни, обясни той. Актуализацията на бюджета ще върне доверието и самочувствието на държавата. В последните 4 години, ако теглиш кредит от банка и гарантираш парите с плащания от държавата, ти ставаш моментално рисков клиент. Това беше обидно, заяви Радев.

Мнението на протестиращите защитаваше Теодор Михайлов. Искаме оставка и то веднага. Хората вече са много гневни. Всяко едно действие на политиците е грешка. Те не показват опит за промяна. Те не показват, че са си взели бележки от предишните си деяния. Мантрата, че протестите ще върнат Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа не ме интересува. Непрекъснато ни плашат с нещо и някой. Нека да са тези, за да не дойдат онези. На нас ни писна. Ние не вярваме на управляващите, категоричен беше Михайлов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6856 43

Свързани новини

Коментари 43

Добави коментар
К5110

2013.08.02 | 14:25

43
Само ГЕРБ И Б.Борисов!Оставка за червивото орехче!!!!
Адриана

2013.08.02 | 14:23

42
Борисов е единствения, който ще спаси България от разруха!
Искам ОСТАВКА!

2013.08.02 | 14:23

41
Този Кънчо е червен боклук, който лъже и манипулира хората!
Нина

2013.08.02 | 14:23

40
Комунизъм = глад
АСЕН

2013.08.02 | 14:23

39
Разбира се че не им вярваме затова искаме оставката на тези червени боклуци,няма по големи крадци от тях
ХАЙДЕ,ЗЛАТНИ КАРАКУДИ,ХАЙДЕ!!!

2013.08.02 | 14:23

38
23 години ви се изреждат,като загорял трудовак,върху проститутка,а вие си продължавате с гламарщината.Цепите се на цветове и дъги,народа заприлича на папагали Ара.а онези-отгоре това и чакат.Готови сте да си прегризете гърлата един на друг,а всичките сте с издънени джобове и затънали в борчове.Идват(с вашето гламаво поведение) в парламента,грабят "законно" за столетие напред,после бизнес,връзки,лобита,а за вас пръста в задника.Тези били милионери.Щерката на чиновник прави перки за ток за 500 МИЛИОНА ЕВРО.А вие си скачайте като изпуснати павиани.А после у дома или кварталното капанче...Е,тия ще ги маанеме!Ще изберем Пешо,защото нема да крадне.АПешо крадне повече и от Гошо.Но зимата чука на прага.Тогава ще ви гледам сейра(не че и аз съм цъфнал),Ток,вод,парно,цени само нагоре.Чии ще го дъвчте тогава,а?Или пак ....УУУУУ!!!ГОРЕ-ДОЛУ!!!!
MASONCO

2013.08.02 | 14:22

37
SHE KANCO STOISHEV E KRADEC E IASNO NA VSICKI. LUKSOZNI GOLFKOMPLEKSI SE STROIAT SAMO S KRADENE. RAICEV PONE SEGA SE SKRI,ZASHTOTO E PO HITAR, AMA TOIA NAGLEC NIAMA SPIRKA.

2013.08.02 | 14:22

36
Радосвет Радев е един от акционерите в магазини Бриколаж. Трябва ли още да се обяснява за какво става въпрос. Забравили са обаче да поканят андрей райчев и кольо колев,нарочно ги пиша с малки букви.

2013.08.02 | 14:20

35
Кънчо дървен философ Дървен,прост но философ, пак стакмистика ще ни твори от тук от там ще нареди, всеки свой събрат за депутат, за депутат но в първобитната ни власт.
КАСАПИНА

2013.08.02 | 14:20

34
ТОВА НИЩОЖЕСТВО ПАК УСПЯ ДА СЕ ПОКАЖЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯ РАЗЛИЧНА ОТ ТВ7 . ВЪРТЯ СЕ , ПОСУКВА СЕ НА СТОЛА В СТУДИОТО , НЕЩО НЕ МУ БЕШЕ КОМФОРТНО . АМИ ИЗВАДИ СИ ГРЕЗДИЯ ОТ ОСРАНИЯ ЗАДНИК БЕ КЪНЧО, ОНЯ ЧЕРВЕНИЯ РЯЗАН КОЙТО ТИ Е НАВРЯН В ГЪЗА ОЩЕ ОТ ПИОНЕРСКИТЕ ТИ ГОДИНИ ИЛИ ПАК БОЙКО БОРИСОВ ТИ Е ВИНОВЕН . БОКЛУК СИ И БОКЛУК ЩЕ СИ ОСТАНЕШ , А НЕ НЕЗАВИСИМ СОЦИОЛОГ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини