Владислав Горанов: Не подкрепям актуализацията на бюджета

  • 25 юли 2013 13:50

  • 1637
  • 4
Владислав Горанов: Не подкрепям актуализацията на бюджета
©

Не подкрепям актуализацията на бюджета, защото тя все още има алтернатива. Това заяви депутатът от ГЕРБ Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва при обсъждането в парламента на актуализацията на Бюджет 2013 г..

„Лош сигнал е да се допускат допълнителни разходи над и без това сериозните разходи през 2013 г. Само след няколко месеца дебатът в тази зала ще е – или дефицит над 2%, или неизпълнение на предизборни обещания. Ние избираме в средата на годината по-лесното, да намалим прихода и да увеличим разхода. Сериозни усилия ще трябва да положим в следващите години. Ангажиментите, с които дойдохте на власт, изискват сериозен ресурс”, посочи Горанов.

„Дори да са 8 млрд. лв. измененията в нетната задлъжнялост, те лесно могат да се обясняват дори само с 9 млрд. лв. повече пенсии, които правителството на ГЕРБ, съпоставено с предходното, изплати за мандата като номинален размер.

„С около 50-60 млн. лв. се разминават просрочените задълженията. Покриването на просрочени задължения е важно, но това не трябва да става за сметка на нарушаване на финансовата дисциплина. За пореден път ще разплатим сметка на недостатъчно ефективно управление, а не за мерки”, каза той.

Последвайте канала на

1637 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Боздуган

2013.07.25 | 22:29

4
Горанов ,ти си от цвъркащите плъхова на ТИКВАТА и никой не бръсне какво не подкрепяш ! А Борисов е тъжен,тъжен още малко и ще потекат сълзи и сополи . Изтърва властта и няма път към нея !ГЕРБ се разпада ! Ясно му е , че на избори след година и повече ГЕРБ няма да влезе в парламента ! Дори и на такъв простак и глупак като него неизбежният провал е ясен !
НЕЗАБРАВЯЙТЕ

2013.07.25 | 22:29

3
БОЗ ДОГАН Е ПЕДАЛА ЛЮБО АНГЕЛОВ-ПЛАТЕН ПСИХОПАТ
ДО БОЗДУГАН

2013.07.25 | 22:29

2
Боздугане ,вземи мотиката и иди малко да поработиш. Цял ден си платен драскач на БСП/Добревите драскачи/ по форумите. Бългаерия затова затъва,защото лентяй като теб само драскат и правят COPY- PASTE по всички теми. Ама Боздугане,не си само ти. И твоите ръководители от Партията майка са такива като теб. Справка: Станишев стана премиер без един ден трудов стаж. Така,че драскай като ти плащат. Тя Столетницата е достатъчно богата. Там са всички милионери и олигарси.
Боздуган - диария на персийски килим.

2013.07.25 | 22:28

1
Боздуган - купчина диария на нов и чист персийски килим.

Добави коментар

Водещи новини