Хасан Адемов разкритикува МВР заради сблъсъците

  • 25 юли 2013 08:46

  • 2421
  • 4
Хасан Адемов разкритикува МВР заради сблъсъците
©

Да се вземе решение в нощта на сблъсъците на протестите не беше лесно, то се взе от представителите на МВР, които разбират от масови безредици. Това разказа министърът на труда и социалната политика Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва от ДПС. Той беше един от тримата министри, които се качиха в автобуса, опитал се да пробие кордона от протестиращи.

В първата група влязоха министрите и депутатите с надеждата, че ще бъдем изведени. Ясно е, че ако сме там в тъмната част от денонощието сме дразнители. Изживяването, че всеки момент камък, бутилка или нещо друго ще ви удари по главата е ужасно, каза Адемов. Проблемът, че мирните и симпатичните протестиращи бяха заобиколени от не дотам симпатични хора, които потрошиха автобуса. Почетната обиколка на автобуса беше своеобразен тур за овации, каза Адемов. Видях в очите на редовите полицаи желание да си свършат работата перфектно. Въпросът кой е вземал решението е друг, каза Адемов. Той каза, че няма съмнение в решението на Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола и хората от МВР в чистите им намерения. Протестиращите имаха възможност бързо да се прегрупират, каза Адемов.

Нямам доказателства за умисъл от страна на отговорните фактори в МВР, уточни социалният министър. Той обаче уточни, че остава усещането, че ситуацията е подценена, анализът на риска не е добър, психолозите не са си свършили работата докрай, каза Адемов. Не знаехме дали ще излезем живи от тази среща с протестиращите, оплака се той.

Партията, която спечели най-много депутати загуби властта и тя все още не може да приеме ролята си на опозиция. Нито една от партиите нямаха достатъчна легитимност да се излъчи еднопартийно правителство, припомни Адемов. Той обаче похвали решението на ГЕРБ да се включи в дебатите по актуализацията на бюджета.

Последвайте канала на

Novini.bg
2421 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.07.25 | 15:40

4
Ех тоя двуличник, жадни за власт маймуни

2013.07.25 | 12:49

3
ПРОМЯНА НА ИЗБИРАТЕЛНИЯ ЗАКОН В ЧАСТТА ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ! МАШИННО ГЛАСУВАНЕ ! УСЕДНАЛОСТ НА ГЛАСУВАНЕТО-за да няма изборен туризъм и забрана на дописване на избирателните списъци ! ИЗБОРИ ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ! ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ! ПРЕЗИДЕНТА ДАВА МАНДАТ НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА С НАЙ-ГОЛЯМО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО -за да знаем ,кой ще ни управлява ! ЛУСТРАЦИЯ -агенти на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ вън от ДЪРЖАВНИТЕ СТРУКТУРИ ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ НА ГРАЖДАНИТЕ С ПОСТОЯННО МЕСТОЖИТЕЛСТВО В БЪЛГАРИЯ и финансови санкции за не упражнилите правото на вот ! БЪЛГАРИЯ ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА ! ЗАБРАНА СЪЗДАВАНЕТО НА ПАРТИИ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА ! УСПЕХ !
JO

2013.07.25 | 12:28

2
Така е Хасан оглу.Сидер оглу искаше да те изненада и обиди(ОТЗАД) със неговите хора между протестиращите.
уууу...

2013.07.25 | 12:28

1
марш от родината ми бе мангал рязан..........гаден , мазен куросмукач!БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ,ЧИСТА ОТ ТУРЦИ И ЦИГАНИ!

Добави коментар

Водещи новини