Лиляна Павлова: Не е вярно, че не ходим и не вършим никаква работа в НС

  • 21 юли 2013 09:56

  • 6445
  • 53
Лиляна Павлова: Не е вярно, че не ходим и не вършим никаква работа в НС
©

Не съм обидена, че не съм прерязала лентата на магистрала Тракия. Това не е най-важното. Важното е, че хората ще пътуват безопасно и бързо. Аз съм инвестирала много в тази магистрала. Дадох си сърцето за нея, а сега експертното правителство се опитва да омаловажи нашите постижения. Управляващите правят опити за репресии и се опитват да си отмъщават.

Това каза за БНТ бившият вицепремиер Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена. Управляващите формираха едно ненужно и изкуствено министерство. Два месеца и половина не могат да го структурират и само раздуват щата. Чрез това ново министерство се отнемат правомощия и на общините. Нарушава се децентрализацията. Това не са експертни решения, каза Павлова. Искрено се надявам, че това министерство не е създадено с идеята баницата да се лапа от всички, но за съжаление фактите говорят за това. Ясно е, че дните на правителството са преброени. Аз се обръщам към Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 да си признае грешката и да премахне това измислено министерство, защото има опасност да загубим цял строителен сезон. В момента магистрала Струма не се строи и ако продължаваме така и догодина няма да се строи, категорична беше тя.

Управляващите се опитват да аргументират действията си или по-скоро бездействията, като се опитват да омаскарят ГЕРБ. Правителството не е експертно и там има липса на опит. Те не могат да разберат, какво им говори Брюксел. Това ще доведе до загубата на много пари, разкри Павлова. Тя коментира и скандала с Филип Златанов. Не познавам този човек за моя радост. Компетентните институции трябва да си свършат работата и тогава да се коментира. Трябва да се докаже истинността на това тефтерче. Ако нещата вътре се окажат достоверни, всички отговорни трябва да понесат своята отговорност, убедена беше тя. Всеки допуска грешки, но важното е те да се отстраняват бързо и да се продължава напред. Ситуацията, една партия да е в опозиция е полезна. Тогава политическата сила се пречиства. Разбираш на кой можеш да разчиташ. Това пречистване е полезно и специално на ГЕРБ действа сплотяващо. Няма никаква опасност партията да се разцепи, обясни Павлова.Н

Не вярно, че депутатите на ГЕРБ не ходим на работа. Ние работим много, но извън парламента. Всеки ден се срещаме с хората и се вслушваме в техните гласове. Журналистите прокарват идеята, че не ходим на работа. Оказвам натиск върху управляващите и примерно се наложи мораториум върху узаконяването на циганските гета. Смекчиха се идеите за актуализацията на бюджета. Всичко това се дължи на работата свършена от нас, даде пример Павлова. В този парламент не ни дават думата, налитат ни на бой и не се спазват елементарни етично норми, завърши Павлова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6445 53

Свързани новини

Коментари 53

Добави коментар

2013.09.01 | 20:22

53
Е тая е толкова нагла,че надминава вече и Боко и Цоко!Тефтера нейния къде е?Има тефтери и по-надолу а не само за високите нива.Тая пача се правеше на по-велика от Боко!Никога вече тая на власт!Никога!Защо не се строяло сега,ами пача такава,нали трябват пари и за хората ма!?Няма само магистрали да се ядат!
КАДРОВИЧКИТЕ НА ДЪРЖАВАТА

2013.09.01 | 20:22

52
ТАЯ ВЕЧЕ ЩЕ ЗАМЕСТВА И ФИДОСОВА - ЛЕЛЕ !
Бай Ви Тоз

2013.09.01 | 20:22

51
Обидена ?..хайде холан нито е копала нито е харчила свои пари.Изтърсачка на номенклатурата на активна работа към мафията.Герб ще го има докато не се разбие именно тази мафия.ГЕРБ е люпилнята и хранилката .

2013.09.01 | 20:22

50
Тая защо не събори на плевнелиев вилата на брега на Черноморец?Да не е строена законно а?А защо глобяваше по морето само концесионери,които не са близки до ГЕРБ?Пропищяха хората от нея!Да се маха като И.Ф.!
5-ко

2013.09.01 | 20:22

49
Към уреда марш - лапаи шланга на Тиквоча и си траи

2013.09.01 | 20:21

48
Има няколко групи нахални и нагли хора: 1.Селяндури 2.Чалгари 3.Кучкари 4.Пушачи Тия от ГЕРБ притежават всичко от горепосочените.
abc

2013.09.01 | 20:21

47
Бат сали сега ще ви оправи, отзад, нали така ви харесва
питам

2013.09.01 | 20:21

46
И какво работиш? Аз до колкото знам сега официалната ти длъжност е народен предстваител. А ти не си се вескала в парламента повече от месец? Ако печенето на плажа е работа, вие герберите се скъсвате от работа

2013.09.01 | 20:21

45
Духай кучко искам си магистрала Хемус !!! Защо не каза на шефа си тиква че само ако спре двата милиарда от контрабандата може да построи 10 хемуса ! НИКОГА ПОВЕЧЕ ГРОБ !
бай Стоян

2013.09.01 | 20:20

44
Аз съм инвестирала много в тази магистрала. Типично по герберастки. Аз, аз, аз ... Не мога да повярвам, че тая тъпа шайка 3 години и половина ни управлява. Като и гледам тенът направо се скъсва да бачка.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини