Премиерът: Писанчев се забелязва

  • 18 юли 2013 20:18

  • 1901
  • 10
Премиерът: Писанчев се забелязва
© Булфото

Владимир ПисанчевВладимир Писанчев Владимир Писанчев е роден през 1963 г. в град София. Магистър е от СУ „Св. Климент се забелязва пръв измежду всички вътре в системата поради простото обстоятелство, че досега беше заместник. Това каза пред журналисти премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 преди срещата си с кмета и областния управител на Бургас.

Изказването бе относно внесеното в деловодството на Народното събрание предложение на премиера - Владимир ПисанчевВладимир Писанчев Владимир Писанчев е роден през 1963 г. в град София. Магистър е от СУ „Св. Климент да бъде избран за председател на ДАНС. Орешарски допълни, че в момента Писанчев е временно изпълняващ длъжността.

„Правих консултации с различен кръг потенциални кандидати, в това число и извън системата, т.е. извън ДАНС”, обясни закъснението на предложението премиерът. Той посочи, че не е сигурен дали назначението няма да предизвика протести, но няма основание за такива. Мотивите на Орешарски са, че Писанчев е най-опитният измежду сегашното ръководство.

„Гледал съм CV-ата, с някои съм говорил, от целия среден ешелон на ръководството. Той е над средния, защото в последните години е бил заместник. Ако един заместник, заемайки ръководна позиция, предизвиква скандал, това е недоразумение, според мен”, обясни премиерът. Той каза, че е разбрал съвсем скоро за оттеглянето на Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после и не може да го коментира.

На въпрос дали ще подаде оставка, Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 отговори: „А какво да обясня на тези 200 000 души, които ме подкрепят? Вие какво ще им обясните?”. Орешарски каза, че е необходим диалог, към какъвто призова президентът, но въпросът защо не се случва би трябвало да е към политическите сили, а не към него.

Премиерът заяви, че Писанчев няма нищо общо с „Галерия” и е проучил въпроса.

Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 посочи, че ще обсъди вероятно туристически и инфраструктурни проблеми с кмета Димитър Николов и областния управител Павел Маринов.

Последвайте канала на

1901 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2013.07.19 | 10:03

6
тоя наглия от снимката днес го питат кога ще си подаде оставката а той пита ами кво ще обясня на тези 200 000 хиляди дето го подкрепяли,а според мен трябва да обвсни на тези реални хиляди дето всеки ден му викат по прозорците а не да се крие като мишка тоя боклук продажен.

2013.07.19 | 20:50

10
Ти още ли не си разбрал-оставка няма да има, колкото и да надувате вувузелите. О-С-Т-А-В-К-А НЯМА ДА ИМА!!! Ходооом марш! Бегай да обикаляш София!
То и ти се забелязваше като експерт

2013.07.19 | 20:49

9
То и ти се забелязваше като експерт, но сега се забелязваш като жалка маша но Доган. Защо бе човек - ти беше уважавана личност. С какво те принудиха да си плюеш на физиономията и на името? Половината от тези, на които слугуваш, нямат право добър ден да ти кажат, а сега гънeш гръб пред недостойни типове. Жалко. Уважавах те. Но ако сега попадна близо до теб, ще те заплюя, пък да става каквото ще! И не само аз, а и всичките ми приятели ще те заплюят.

2013.07.19 | 11:54

8
И ПЕЕВСКИ СЕ ЗАБЕЛЯЗВАШЕ!

2013.07.19 | 10:03

7
Всички сте оцапани до главата от далавери и кражби.Едно чисто име не може да предложите за такъв пост.Това не е държава..Напълно подкрепям протестиращите,ако бях в София всеки ден щях да съм на улицата.Във всички други градове цари пълна апатия.Това правителство ще доведе страната до морален и икономически крах ! За пример е достатъчно да се спомене само Бат Сали..Не може турци и комунисти да ни управляват.Имаме толкова капацитет на млади и интелигенти хора,нека им се даде шанс на тях,а тия стари мутри да си заминават включително и ГЕРБ!

2013.07.19 | 09:21

1
не само за такъв пост те всичките им назначения са криминални като и самата им партия дето от 23 години преход 16 е с тяхно управление и все ни обещават светло бъдеще а сме последни в европа.

2013.07.19 | 10:02

5
toia naistina e kukla na konci niama mnenie i e sapun na mafiiata vsicki sme hora na toia sviat no niakoi padat mnogo nisko

2013.07.19 | 10:02

4
Аз ви казах, Орешарски от друго не разбира освен от смърт. Като имаше стачка на учителите подаде ли си оставката като финансов министър? Не, естествено, дори се изгаври с тях и им развали седянката, като ги излъга. Сега ще направи същото, ще видите!

2013.07.19 | 10:02

3
Всичко пак ще се повтори.Когато БСП сдаваше властта на ГЕРБ им остави голяма каша но това никой не иска да си го спомня.Сякаш забравихте стачките на миньорите и тютюнопроизводителите на които трябваше държавата да изплаща големи суми.С колко много проблеми и в колко задължения оставиха страната но сега пак много бързо забравихте.Видяхме какво се получи и с управлението от БСП при Жан Виденов.Сега БСП ще кажат ама той Виденов беше виновен.Да ама не защото Виденов не е управлявал сам и много от сегашните хора от БСП ни управляваха и тогава.На никого не дадохте шанс за втори опит.Нито на Костов,нито на Софиански,нито на Симеон,нито на Борисов.Давате шанс само на Станишев и Доган да ни маниполират и управляват многократно.Какво толкова направиха за България освен да я ограбят.До кога ще си затваряте очите и ще се правите че всичко ви е наред.Ето точно затова Бойко каза че в България има много лош материал.Бойко може да не знае как да се изразява но казва истината.Той не е пращан с пари от БКП като Станишев да се учи как да манипулира и мачка народа,но затова пък е помагал на много повече обикновени хора от колкото Станишев защото е един от народа.Борисов ще бъде разпнат от народа заради манипулациите на БСП но ще дойде време и хората ще оценят какво е направил за тях.Тогава ще го споменават с добро.

2013.07.19 | 09:22

2
Народа не желае да избира между комунисти и мутри.Искаме нормална и чиста държава.Не ви издържаме вече.Искаме работа ,хляб ,права и ПО ДОБРО БЪДЕЩЕ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини