Борисов: Ще се върнем в парламента само, когато има дата за предсрочни избори

  • 18 юли 2013 12:26

  • 16865
  • 165
Борисов: Ще се върнем в парламента само, когато има дата за предсрочни избори
© Булфото

ГЕРБ ще се върне в Народното събрание само тогава, когато има конкретна дата за предсрочни избори и в дневния ред на парламента бъде включена точка за промените в изборното законодателство, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на среща с директора на фондация „Ханс Зайдел" д-р Петер Витерауф и ръководителя на отдел „Централна, Източна и Югоизточна Европа, Кавказ и Централна Азия" д-р Клаус Физингер.

Той се възмути, че вече 35-ти ден българските граждани протестират срещу правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и искат оставката на коалиционните партньори БСП, ДПС и "Атака", без да бъдат чути.

"Какви политици са тези, които по никакъв начин не чуват протестите на хората и продължават да правят скандални назначения на всички нива в управлението? От ГЕРБ подадохме оставка още на втория ден от протестите и върнахме властта на хората, защото така изисква демокрацията", коментира лидерът на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Десислава Станева
16865 165

Свързани новини

Коментари 165

Добави коментар
рики

2013.07.23 | 10:26

165
и за какво да се връща, нали видяхме вече какво може за 4 години... малко асфалт да положи и да окраде няколко мил. лв.
АЗ-ОЛИГАРХА КАЗАХ!!!

2013.07.19 | 20:47

96
Кой сте вие бе,врекала? Какво ще ни направите-едно ГОЛЯМО НИЩО,ще ни направите.Вие какво си мислите,че някой ще тръгне да ни съди?КОЙ е тоя бе,нали ние ГО избираме,НИЕ го поставяме,нашите "изпълнители" му пълнят джоба,когато възникне "дело".Смешковци!Много сте задръстени ,ей,много!Кой ще си даде имоти за милион,сметки с милиони и милиарди,ей така?Нали вие ни ги дадохте доброволно още през 1990 г за да скачате по демократично.Пуснахме ви цветовете(сини,червени,зелени,кафяви),за да си мислите,че живеете цветно.Искахте демокрация-ето ви ,в пълен обем.Наивници,я си гледайте паничката,докато и тя не е станала съвсем празна.
info.®

2013.07.20 | 01:19

164
ДО: АЗ-ОЛИГАРХА КАЗАХ!!! Славчо Христов! Ти ли се бе наглетцо
mark1

2013.07.19 | 20:03

95
Бойко Борисов е един от малкото честни хора в страната ДОЛУ БСП !!!
info.®

2013.07.20 | 01:19

163
Бойко Борисов е един от малкото честни хора ?????? Ти луд ли си!С какво е честен!? С многобройните хотели и офшорки,с това ли!И да ти напомня в кухата глава че при у-то на твоя любимец имаше протести на:УЧЕНИ,ВОЕННИ,ПОЛИЦАЙ,УЧИТЕЛИ,МАЙКИ,ПЕНСИОНЕРИ,ЛЕКАРИ.И в това че дори и сега по-селата масово хората пазарува на вересия.Знам че ще кажеш съм комунист!Комунист е този за който агитираш!Лично аз съм виждал вожда ти в компания на дупетати от БСП,ДПС+ОЛИГАРСИ КАТО:ПЕТЯ СЛАВОВА,ПРОКОПИЕВ,ОГНЯН ДОНЕВ
Антони Русев

2013.07.19 | 18:07

68
А бе Вие луди ли сте?
Сашо

2013.07.19 | 18:06

67
СИриозо!!? Ти ма уби.
Noviqt

2013.07.20 | 00:40

162
Чета коментариите Ви, следя новините по телевизията. Едните защитават едната теза, другите-другата. Едно нещо не мога да разбера, нека някой да ми го обясни: какво толкова е направило досега правителството на Орешарски? Пенсионерите пред НДК заявяват, че работи много добре, толкова неща е направило, всеки ден давали отчет, всичко било прозрачно. Избройте поне три важни решения, които е взело досега правителството в полза на народа. Освен че създаде напрежение сред обществото с тези скандални назначения, какво друго направи?? Нека някой спокойно да обясни - без цинизми, без обиди и закани.
titi

2013.07.20 | 00:34

158
Искам ГЕРБ никога да не са идвали на власт. Толкова зло причиниха, толкова назад ни върнаха.
българин съм

2013.07.20 | 00:38

161
Какви "злини " ви донесе 4-ри годишното управление на ГЕРБ - наивни българи. Какви са тези "злобни" приказки и нападки? От това управление ли сте бедни , те ли направиха мошенническата приватизация и сега няма работни места, те ли подписаха неизгодните договори за тока,те ли направиха заменките и забогатяха за наша сметка - да питам ли още? Отговорете си , вие немислещи хора , от 23 години ни крадат и грабят, лъжат и манипулират , но сега се "рови" само в управлението на ГЕРБ, а за другите престъпни управления на БСП и Костов все още не се "рови", но идва и този момент, още малко! И спрете за образованието на Борисов, то е същото висше както на всички нас, същите общи науки се изучават навсякъде, само по специалните се различават. Е, не е бил син на член на Политбюро и затова не е учил в Москва, затова не говори като "демагог", а с обикновен разбираем български език, защото беше премиер и на необразованите българи и те го разбираха прекрасно. А, вие заблудените от комунистите хора си заслужавате съдбата - ще ставате все по-бедни, а ни останалите ще теглим заради вас.Размърдайте си мозъците !!!
Гражданин

2013.07.20 | 00:35

160
ГЕРБ хич ако не се върне най-добре ще бъде!

2013.07.20 | 00:35

159
НЕ НЕ НЕ СЕ ВРЪЩАЙ СВИНЙО ГЯУРСКА ТИКВЕНСКА
haha

2013.07.20 | 00:08

157
Н ИКОЙ от протестиращите не държи плакат - ГЕРБ обратно във властта. Това че хората ИЗИСКВАТ ОСТАВКТА на тия мошенници - НЕ ОЗНАЧАВА връщане на ГЕРБ! Ако Герб се върнат - ПАК ЩЕ ИМА ПРОТЕСТИ. И ТЯХ НЕ ги искат хората. Хората искат КАРДИНАЛНА промяна не усуквания, не интриги.. НОВИ закони, НОВИ функции, НОВИ хора, ако трябва експерти от Япония, но НЕ И НАГЛИТЕ ОМАЗАНИ С ВЛАСТ И АЛЧНОСТ ЗА ВЛАСТ и ПАРИ дето ги гледаме 20 години. ХОРА - цирка продължава вече толкова години - защото ВСЕ ПАК ВЯРВАТЕ НА НАКОИ ИЗМЕЖДУ ТЯХ. И ГИ ИЗБИРАТЕ. - Вяра само на Господ. Останалите да си я заслужат по РЕДА. А ТЕ САМО РАЗОЧАРОВАТ. Погледнете назад. БЪЛГГАРИЯ Е ЗЛЕ. Това е ОТ ТЯХ, с МАЗНИТЕ УСМИВКИ. НЕ ПРИЕМАЙТЕ КАКВАТО И ДА Е ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ от ХИТРИ МОШЕННИЦИ С ЛУКАВИ УСМИВКИ И ЛИПСА НА ДОБРОДЕТЕЛИ.
kork

2013.07.19 | 23:23

156
А то ГЕРБ няма как да не се върнат вече - и Европа ги кара да работят, и техните си хора вече искат да ходят на работа за заплати
Нема леви,нема десни!-Цакайте БАЛЪЦИ!

2013.07.19 | 23:06

155
..ИСКАААМ! КАКВО ИСКАШ,БЕ? НЕ ЗНАААМ!-Е,ТОГАВА, ЗАЩО СЕ ДЕРЕШ НА ПЛОЩАДА?- ЗАЩОТО ИСКААААМ!!!"...освен ако не сте групичка,от елементарни манипулатори,със собствен интерес(който подвеждат и хора с чисти помисли),друга логика няма!Е,ако утре има нови избори,какво ще стане.Ще влязат пак БСП,ГЕРБ,ДПС, и купчина реанимирани файтон-партии,под надслов"Ново дясно",който ще се коалират с водача събрал,най-много депутати, и пак.."НИЕ се коалираме,защото народа така е решил,в името на добруването му!'-И хайде наново,отиде та се не видя!Сто дни,толеранс,после,ами то, такова криза,ама тока пак ще поскъпне,защото..и пак концесиики,пак свой хора при разпрделянето на огромната баница от 13.5 МИЛИАРДА(за вас среден пръст).Избираш само ЕДИН-без значение,ако се мотляви илъже,краде му биеш шута-и ВЪН!Завинаги!Защото не може да се оправдава с другите.Моля,следващият!-Така,ще останат две-три сериозни формации,който ще се съобразяват с исканията и дневният ред на хората.Другото е дъвка за наивници,която е джвакаме половин век!

2013.07.19 | 22:40

102
Аз лично искам мажоритарни избори, ама ако не си разбрал мога и по-силно да се дера!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини