Общинарите в София ще избират кмет на район "Витоша"

  • 18 юли 2013 07:44

  • 968
  • 1
Общинарите в София ще избират кмет на район "Витоша"
©

Столичният общински съвет ще разгледа кандидатурата, издигната от кмета на Столична община Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, за кмет на район "Витоша".

Сред точките на днешното заседание на общинските съветници са и доклади относно допълнителните инвестиции на акционерното дружество "Софийска вода" АД, както и за промяна на обекти в инвестиционната програма на водното дружество. Столичният общински съвет ще обсъди и доклад относно определяне на предназначението на общински жилища, ателиета, гаражи и паркоместа за продажба, както и доклад за определяне на предназначението на общински жилища за настаняване под наем на граждани с установени жилищни нужди, ателие, гараж и паркоместа. Вносител и на двата доклада е столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

В рамките на днешното заседание предстои още общинските съветници да приемат или отхвърлят вариант на герба на София, изработен от Хараламби Тачев от 1928 г. с последните корекции, допълнения и подобрения, направени от автора. Дневният ред на заседанието на СОС включва 106 точки, което не е обичайно за заседанията на общинските съветници. Редовното заседание на Столичния общински съвет ще се състои от 10.00 часа в сградата на Столична община.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
968 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
m.markov

2013.07.18 | 09:06

1
Имам предложение:АЛИ РЕЗА БАКЛАВА

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини