Димитър Главчев: Едно тефтерче не доказва нищо

  • 17 юли 2013 18:46

  • 3480
  • 18
Димитър Главчев: Едно тефтерче не доказва нищо
©

Странен е факта, че се появява тефтерче. Това заяви депутатът от ГЕРБ Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в по повод скандала свързан с комисията за установяване на конфликт на интереси и Филип Златанов. Средноинтелигентен човек може да запомни всичко това, което е написано, но сега прокуратурата има думата да завърши своето досъдебно производство.

Политическите органи не могат да се използват като бухалка, отбеляза Главчев, но уточни, че Комисията е колективен орган, който се избира на квотен принцип. В комисията има хора на БСП, ДПС и Атака. Там имаше представители и на президента докато държавен глава беше Георги Първанов. Със записки в едно тефтерче трудно могат да бъдат управлявани петима души от различни политически сили, каза Главчев.

Последвайте канала на

Novini.bg
3480 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар

2013.07.23 | 11:25

18
Човешката злоба и завист нямат граници затова винаги си граничат с простотията.Ден след ден ви подхвърлят по една мръвка за да има с какво да ви захранят злобата и завистта която са ви насадили с манипулациите си и не може да се усетите в какво сте се превърнали.Тези способи се използваха в обучаването на елитни командоси(убийци).Ако продължите в същият дух от вас не се очаква друго освен да започнете и да убивате защото ще мразите всичко и всеки което не ви е по вкуса.Помислете в това ли искате да се превърнете.

2013.07.19 | 19:23

11
Може би Вие трябва да се замислите.Ето такова мислене като вашето е удобно въобще на политиците в България.Когато спрат тези,според вас,злобни коментари,значи нещата са почнали да се оправят.И още нещо.По-добре с коментари ,отколкото с тояги.Защото и такъв филм има.....

2013.07.19 | 19:24

17
Останали съм им още малко пари на герберастите, но няма да стигна за покриване на огромните омазани задници на гъзоходите Буда, фидосова и шлифера. Килията им е подготвена.

2013.07.19 | 13:36

2
ГРОБ-ПЕДАЛИ МАЗНИ

2013.07.19 | 19:24

16
Твърдоглавчев - това тефчерче е с МЕКИ корици и затова тези факти и доказателства сигурно ще се изпарят - друго е ако се съхраняват в моята ТВЪРДА ГЛАВА без мозък "
чико

2013.07.19 | 19:24

15
е като не доказва този тефтер да земем да и дадем библията ИФ.

2013.07.19 | 19:24

14
Тези наистина вече ни правят на абсолютни глупаци!След толкова много скандали,не само от страна на Герб ,но и от всички останали партии,продължават да си играят с огъня.Колкото до този....Главчев.Изключително неприятен като визия,излъчване което не буди никакво уважение и респект, а дори напротив.Ярък пример и олицетворение на цялата ни политическа класа.Поведението му също.....Обърсалката на Герб!Сега нали разбрахте ,че вече ни ви вярваме,не си правете труда,моля ви,да ни информирате за вашето мнение......ц.ц..слуша,и.ф...сере,б.б...реже ленти на сън....

2013.07.19 | 13:36

3
ЕДНО ТЕФТЕРЧЕ ДОКАЗВА, ЧЕ ЧЕРВЕНИТЕ СА МНОГО СМЕШНИ С ПЛИТКИТЕ СИ НОМЕРА И ЧЕ ЦАЦАТА НЕ Е МНОГО УМЕН ЩОМ СЕ ВРЪЗВА.

2013.07.19 | 19:24

13
Той ЦАЦАТА не се вързва защото работи за тях от самото начало още на самите избори ги подкрепи като изпрати телеграмата да потвърди за бюлетините..Целта на занятието е да се премахне ГЕРБ и ако ударят по Борисов или Цветанов има шанс той да се разпадне или обезличи като НДСВ.Нищо не е по важно за БСП и ДПС от премахването на ГРЕБ.Затова с взимането на властта започнаха да се саморазправят с ГЕРБ вместо да се погрижат за народните мъки.Започнаха с опита да поставят Пеевски за шев на ДАНС защото им трябва човек който да премахне Борисов и Цветанов.Вижда се и на колко пъти си сменят тактиката и кроят едно след друго обвинения по Цветанов за да го осъдят но те все излизат ялови.Стигна се до там че привикаха адвоката на Цветанов и го накараха да стане свидетел по дело срещу клиента си.Започнаха саморазправа и с прокурори и съдии които не са съгласни с техните действия като изкараха СРС-та които са 100% манипулирани но са достатъчни за да им послужат да премахнат магистратите от пътя си.И БСП и ДПС са деца на майката БКП както и ГЕРБ която се опита да кривне по собствен път и затова сега е наказана.Нали не мислите че БКП ще позволи някой друг да управлява.Това никога няма да стане. Те държат всички партии със свой хора и компромати а където няма ги създават.Който не ги слуша или иска сам да управлява се премахва.Това е истината народе затова не се отказвайте от митингите защото с тях ще принудите което и да било правителство да заработи независимо от кой цвят ще е!!!
РОДОПА

2013.07.19 | 19:22

9
ДРУГО ТЕФТЕРЧЕ ДОКАЗВА ,ЧЕ ТАКИВА КАТО ВАС СТЕ КАТО ОВЦЕ ,КОИТО ГИ КАРАТ КЪМ КЛАННИЦА ,А ОТ СТРАНИ БОЙКО ИМ ВИКА ,ЧЕ ГИ ВОДИ НА ТУЧНИ ПОЛЯНИ И ВИЕ МУ ВЯРВАТЕ.

2013.07.19 | 19:23

12
Всичко е задкулисни игри между големите партии и борба за власт.Вместо да седнат и да решат проблемите на народа те си решават техните проблеми.Или да вършат това за което са избрани или да си ходят.
ВИЕ СТЕ НЕНОРМАЛНИ ГЕРБЕРИ

2013.07.19 | 19:22

10
Да тефтера не доказва нищо само дето има нарисуван един урунгел с клюн до който има инициали - Д.Г. който държи салфетка и трие га..за на ББ

2013.07.19 | 13:37

8
Е ТО БИВА ПРОТИВНИ МУЦУНИ У ГРОБАРИТЕ АМА ТОЯ КЪРТИ МИВКИ -МАЗЕН ГРОЗНИК
dansf

2013.07.19 | 13:37

7
Главчев,затвор за цялата пасмина,наричаща се герб.

Добави коментар

Водещи новини