Будят Бойко Борисов с петли в Банкя (видео)

  • 16 юли 2013 08:25

  • 5497
  • 25
Будят Бойко Борисов с петли в Банкя (видео)
©

Протестиращите пред къщата на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в Банкя и днес настояха той да се върне в парламента и да започне да си върши работата.

Пред камерите на TV7 хората скандираха "Бойко на работа" и държаха плакати приканващи бившите управляващи да почнат да ходят на работа. Двама от протестиращите носеха и петли. Те обясниха, че животните са кръстени Бойко и Яне. "Петлите са ранобудни и кукуригат от рано, но за съжаление без да успеят да събудят бившия премиер. Той може би не си е вкъщи, а е някъде на почивка, вместо на работа. Петлите са много добри приятели и ходят заедно в курника.", обясниха собствениците на животните.

Друг протестиращ беше на мнение, че най-нормалното нещо е депутатите да ходят на работа. "Всички ходим на работа. Така и ГЕРБ трябва да отидат. Те трябва да се върнат в парламента и да започнат да си вършат работните задължения. Ние им плащаме заплатите и сме категорични, че те трябва да се върнат в Народното събрание. Няма да се откажем и ще идваме всеки ден тук, докато това не се случи.", категоричен беше младият мъж.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5497 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар
Прост Гербер

2013.08.01 | 09:16

25
Тикво, отивай на работа в парламента. Аз ако не ида на работа, шефа ще ме уволни...
прост та прост

2013.08.01 | 09:16

24
МОЛЯ ТЕ бе Борисов, ХАЙДЕ ВЪРНИ СЕ В ПАРЛАМЕНТА. ТИ СИ ТОЛКОВА СПОСОБЕН, МОЛЯ ТЕ, ВЪРВИ ДА КОВЕШ ЗАКОНИ В ПАРЛАМЕНТА, А АКО НЕ ИСКАШ В ПАРЛАМЕНТА ОТИДИ В ЗАТВОРА, КЪДЕТО ТИ Е МЯСТОТО. УВЕРЯВАМ ТЕ, ЧЕ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЩЕ СЕ РАДВА КОГАТО НАУЧИ, ЧЕ СИ В ЗАТВОРА!!!
НАРОДЪТ

2013.08.01 | 09:16

23
Изборът на Борисов за мин.председател граничеше с държавен преврат. Ако УСПЕЕМ ДА СЕ "ОТКОПЧИМ" ОТ НЕГО, ТОВА ЩЕ Е ЧУДО ЗА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВА ДА ОБЯВИМ ТОЯ ДЕН ЗА НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!!!
Мъндей

2013.07.17 | 13:33

22
Уважаеми сънародници зад граница след като всички сте гласували за герб,защо тогава не сте си в България!!!
dani

2013.07.17 | 13:33

21
Ето я бруталната истина: Атака не подкрепи правителството нито ДПС, но даде кворум за да заработи правителството и да не се върне предишното! На бате Бойко това не му хареса особено, защото щеше да заличи своите следи от кражбите, ако се беше върнало предишното временно правителство на ГЕРБ! Започна масова атака срещу Волен - всеки ден изливане на помия, платена бих казала - с една едничка цел = нови избори Бойко влиза отново във властта с вече напечатаните бюлетинки и си заличава следите от кражбите за милиони! Цел 2: Волен, който му пречи да краде - засилена подкрепа от разни бизнесмени, а всъщност депутати или може би олигарси като Симеонов със съмнително минало, съмнителен бизнес = целта разсейване на народа, намиране на черната овца в роляте Сидеров и Бойко пак се измъква! Не е ли хитър сега кажете? Защото чувам всеки ден колко бил умен?! Хора има разлика между умен и хитър!
Боздуган

2013.07.17 | 08:45

20
Протестите са платени и по Нова телевизия го показаха !Само че дори и с пари нищо не става ! Цяла Б-ия гледа отстрани и иска Ореха да остане засега !Пък след година - 2 ще видим . Той и ТИКВАТА го слушам омекнал като масло на слънце - моли се за разговори ,гледа да се присламчи с някакви експерти! ТИКВО , FUCK YOU , айде при Мишо бирата !
KИРО

2013.07.16 | 15:19

3
Бойко няма място в този цирк! Умри от завист ,тези които му правят серенада са от цирка но най- големия циркаджия си ти! Дългия телевизионер от TV7 е нищо пред теб.Презирам те!
хадес

2013.07.16 | 20:16

19
Сигурно ги боли, депутатите от ГЕРБ, защото свърши приемането на лобистки закони, антиконституционни закони, на мачкането на институциите и рекета над бизнеса, свърши се с калинките във властта. Чрез приемане на лобистки закон ГЕРБ създадоха симбиоза между търговия с влияние и политически рекет. Истинската присъда ви даде народът на 12 май като ви осъди на изолация, да бъдете безмълвни наблюдатели
СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

2013.07.16 | 20:14

18
Напускането на ПП ГЕРБ на българския парламент е логична стъпка на тази партия. ГЕРБ и Борисов разбраха, че присъствието им там е нелепо. Тези хора са безпомощни и некомпетентни в опозиция. Господин Борисов разбра, че да си в пленарната зала и да ковеш закони, не е като да стоиш в Бояна и да събираш рекет от българския бизнес

2013.07.16 | 16:32

17
Тези два петела много ме съмняват......и тия дето ги държат също.Тиквата за това не излиза.Нали каза че не обича пИдали.....
Кукуригуууу

2013.07.16 | 15:54

16
Част от приетите мерки са насочени към подобряване на социалното положение на най-бедните български домакинства, овладяване на ситуацията в енергетиката и недопускане увеличение на цената на тока, подобряване на условията за правене на бизнес, насърчаване на предприемчивостта на по-активните граждани и др. Като най-неотложни бяха определени три групи стабилизационни мерки – за гражданите, за бизнеса и за демокрацията на управлението за гражданите.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини