Плевнелиев: Няма да допусна разединение на нацията

  • 11 юли 2013 13:25

  • 2413
  • 25
Плевнелиев: Няма да допусна разединение на нацията
©

Няма да допусна разединение на нацията. Това каза пред журналисти във Варна президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Президентът беше категоричен, че политическите процеси, които текат в страната, през последния един месец, са ясен знак, че в българското общество има проблем по отношение на доверието на гражданите към политическите партии и морала в политиката. Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното посочи, че е недопустимо посланици на страни от ЕС да напускат Народното събрание заради поведението на даден български политик.

Всички политически партии, представени в парламента, ясно трябва да заявяват проевропейската си политика и принадлежността си към европейските ценности и стандарти, допълни Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Той посочи още, че ще изпълнява всички свои обвързаности като президент, дадени му от Конституцията, и няма да остава безучастен към желанията и стремежите на българските граждани.

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното присъства на опелото на Варненския и Великопреславски митрополит Кирил в Катедралния храм на Варна.

Много недобри неща се случиха на Варна от началото на годината, каза Плевнелиев. Той посочи като пример самозапалванията през пролетта, протестите, изборите и смъртта на митрополит Кирил. „Тези събития показват колко бързо и динамично се променя ситуацията тук. Дойдох специално да изразя солидарността си към гражданите на Варна и към миряните на Варненската и Великопреславската епархия с цялото си уважение към българските религиозни общности и нашата православна църква”, подчерта президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Той допълни, че митрополит Кирил ще бъде запомнен като добър човек. „Вижте какви огромни опашки от хора чакат за да се простят с него, защото той ги обичаше и те му дават тяхната любов. Дядо Кирил успя да ремонтира и построи много храмове, успя да организира кухни за бедни във всяка една от духовните обители от неговата епархия. Той даваше пример как трябва да се грижим за бедните и аз искам всички ние да се запалим по този пример – на човек, който беше посветен на любовта на хората и не се опияняваше от властта”, посочи Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Той заяви, че се надява солидарността, която институциите проявяват днес с Варна, да доведе до обръщане на тренда – оттук нататък да става по-добре – повече късмет, повече работа, повече солидарност.

Последвайте канала на

2413 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар
sssss i

2013.07.25 | 00:33

25
То меката китка много на сериозно сее взел...кифльо.
Боздуган

2013.07.13 | 22:01

24
Този,който РАЗЦЕПИ народа, седнал да ми говори,че нямало да долусне разединение на нацията?! Идиот ли е,глупак ли е, мухльо ли е ,пухльо ли е или всичко взето заедно !Срам за българите и България !

2013.07.13 | 22:01

23
булгартатар/булгармазняр/,отиваи си в татария с ибрика
старшината

2013.07.13 | 21:57

12
МУХЛЬО ТИ СИ ЕДИНСТВЕНИЯТ РАЗЕДИНИТЕЛ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ----- О-С-Т-А-В-К-А .

2013.07.13 | 22:01

22
Само БКП знае и управлява с политиката на разделяй и владей. Експерти са в това от 70г. управление на България. Кой олигофрен не го е осъзнал. Лъжата, измамата, злобата, черния ПР, компромати, нагли семейни назначения, кражби за милиарди са тяхна политика от както са се родили и ходят по земята. Партията-унищожител-крадец на България отново вика дръжте крадеца!

2013.07.13 | 22:00

21
Ами тичай след посланницте да им се извиниш че ни крадът.И не се връщай.
jiji

2013.07.13 | 22:00

20
Президент , който бе избран с най-манипулираните избори в съвременната ни история, прокламира честни избори!Президент, който защитава интересите само на една партия, апелира за безпартийност!Президент, който е жената в семейството, се обявява за баща на нацията.J
titi

2013.07.13 | 22:00

19
!Президент , който бе избран с най-манипулираните избори в съвременната ни история, прокламира честни избори!
bulgartatar

2013.07.13 | 22:00

18
НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ТЮРСКИ ТАТАРИ
muto

2013.07.13 | 21:59

17
!Президент , който бе избран с най-манипулираните избори в съвременната ни история, прокламира честни избори!

2013.07.13 | 21:55

10
сьщо като др.пьрванов на 2-я си мандат които манипулира
moni

2013.07.13 | 21:59

16
Президент, който има милиони в офшорни сметни ни учи на честност!Президент, който е заобиколен от олигарси, протестира срещу олигархията във властта!Президент, който призовава към държавен Преврат, говори за институционалност

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини