Борисов и стюардеси разказват за полетите на Авиоотряд 28

  • 09 юли 2013 08:45

  • 3912
  • 11
Борисов и стюардеси разказват за полетите на Авиоотряд 28
© Булфото

Бившият премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, заедно със стюардесите от правителствения "Авиоотряд 28" трябва да бъдат изслушани днес на заседание на комисията, която под председателството на "Атака" разследва полетите на предишната власт.

На последното заседание на комисията бяха изнесени данни на "Ръководство на въздушното движение", според които през мандата си  Борисов е летял 422 пъти. За повечето полети липсвали списъци с останалите пътници на борда. Членове на комисията твърдят, че нито документи, нито записи от камерите на летището могат да дадат отговор на въпроса - кой е пътувал в правителствения самолет. От документите, които комисията обяви, че разполага, ставало ясно още, че правителственият авиоотряд е извършвал полети и с търговска цел.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3912 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Карамбол

2013.09.10 | 19:04

11
Хората на улицата, показаха ясно, че за тях е важно да има избори, без значение какво става от това. Но дали България има нужда от избори. Дали това е път към нещо по-добро. Не мисля. България има нужда от стабилност, има нужда от реално управление, а не от кукли на конци, в ръцете на един пожарникар и един физкултурник.
Гамбит

2013.09.10 | 19:03

10
Трябва да е ясно за всички, протестите в София, не олицетворяват желанието на всички българи. В България живеят 7 000 000 граждани. България има нужда от стабилност и развитие, а не от избори безкрай.
Гюро Михайлов

2013.09.10 | 19:03

9
На въпрос към Цветанов, дали като криминално проявен ще си върне оръжието, той отговори, че засега не го е върнал, но ако се наложи, ще го направи. И учудено попита "Защо да съм криминално проявен? Защото си известен криминал, мафиот и нещастник, натрупа 6 апартамента, докато 60 хил. българи загубиха жилищата си, хвърляше компромати, калчища и издаваше приосъди от парламентарната трибуна и медиите, прибираше милиарди от контрабанда, мачкаше бизнеса, манипулираше избори, използваше незаконно СРС-та, превърна МВР в политическа полиция на ГЕРБ, използваше го за разчистване на лични сметки и какво ли още не. От теб по-известен криминал е само Буда.
Боздуган до Гюро Михайлов

2013.09.10 | 19:03

7
Колко мислиш са 6 апартамента като с привилегиите си които е имал като министър ги е купил на безценица.Познавам много хора които имат по 4-5 апартамента и ги дават под наем като с наема изплащат другият апартамент който са купили със заем.Защо не казвате какво е имотното състояние на Станишев и Доган които откраднаха милиарди.Защо се мъчите да правите хората на тъпи или за кокошка няма прошка.
ДО 2 , 3 и 4

2013.09.10 | 19:03

8
Избори ще има и колкото по скоро толкова по добре.Целта на сегашното правителство е да забавят оставката за да теглят кредити и да си направят далаверите и изпълнят договорките с Русия за които взимат огромни комисионни.Ако е нужно ще има избори до дупка докато се намерят правилните хора които да мислят за народа а не само за техните нужди.Ако слушате или гледате коментарите на протестиращите щяхте да знаете че и те не искат ГЕРБ да се връща на власт.За 4 да се разбере какво са вършели Цветанов и Борисов да правилно но като разбрахте какво са вършили БСП,ДПС и НДСВ в предишното управление защо допуснахте финансистът им сега да ни е премиер и да ни прилага старите изпитани номерца.Защо сте слепи и глухи за това че ви лъжат и грабят в момента.
БЕЗПАРТИЕН НАБЛЮДАТЕЛ

2013.09.10 | 19:02

6
Явно много им пречи Цветанов и от 5-6 месеца как ли не се опитаха да го осъдят или очернят само и само да го махнат от очите си ама нещо не им се получава.
КОЙ МАНИПУЛИРА ОБЩЕСТВОТО ? КОЙ Е БАРЕКОВ ?

2013.09.10 | 19:02

5
КАК БУДНАТА СЪВЕСТ НА НАРОДА,НАЙ-ЧЕСТНИЯТ ЖУРНАЛИСТ БАРЕКОВ, ОТРАЗЯВА ИЗБОРИТЕ ВЪВ ВАРНА? Г-Н БАРЕКОВ ОТРАЗЯВА ИЗБОРИТЕ ВЪВ ВАРНА ОТ ХОТЕЛ “СЛЪНЧЕВ ДЕН“ НА ОЛИГАРХА Г.ГЕРГОВ/ОБЛАСТЕН ЛИДЕР НА БСП В ПЛОВДИВ/. ПОСЕТИТЕЛИТЕ НА ХОТЕЛА НЕДОУМЯВАХА КАК БАРЕКОВ ОБГРАДЕН ОТ 10-12 БОДИГАРДА С ОРЪЖИЕ/С ПО ДВА ПРЪСТА ЧЕЛО И ОГРОМНИ МУСКУЛИ/ СЕ ПЕЧЕ НА ПЛАЖА И СИ ПИЕ ПИТИЕТО В РЕСТОРАНТА НА ХОТЕЛА. ЦИНИЗЪМ Е ДА СИ МОРАЛЕН СЪДНИК И МЕНТОР В ОБЩЕСТВОТО ,А ДА ТЕ ПАЗЯТ ГЛУТНИЦА ГАВАЗИ КАТО МУТРА ОТ 90-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК. ЦИНИЗЪМ Е ДА ГОВОРИШ ЗА БЕДНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ,А ДА ИМАШ ОХРАНА ПОВЕЧЕ ОТ НА ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ. НАЛИ ТОЗИ МОРАЛЕН СЪДНИК ГОВОРИ ЗА ОХРАНИТЕ НА ПРЕМИЕРИ И МИНИСТРИ. ЦИНИЗЪМ Е ДА СИ СЕ РАЗПИЩОЛИЛ В СКЪПИЯТ ХОТЕЛ НА ГЕРГОВ И ДЕМОНСТРИРАШ МУТРЕНСКИ НАЧИН НА ЖИВОТ. НЕКА СИ ЗАДАДЕМ И ВЪПРОСИТЕ? ОТ КАКВО ГО ПАЗЯТ БАРЕКОВ? ДАЛИ Е ПРЕГРЕШИЛ НЕЩО? КОЙ ПЛАЩА ЗА ТОЗИ КОМФОРТ НА ЧЕСТНИЯТ ЖУРНАЛИСТ?/ ТОВА СА ОГРОМНИ ПАРИ/.ЗАВИСИМ ЛИ Е БАРЕКОВ ОТ ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ И МАФИЯ В БЪЛГАРИЯ? ЗАЩО ТОЧНО ОТ ХОТЕЛА НА ЧЕРВЕНИЯТ ОЛИГАРХ ГЕРГОВ, “ОТРАЗЯВА“ ИЗБОРИТЕ ВЪВ ВАРНА? КОЙ ПОРЪЧА МАНИПУЛАЦИИТЕ КОИТО ВСЕКИ ДЕН ГЛЕДАМЕ ПО ТВ7? ДОКОГА ЩЕ НИ МАНИПУЛИРА ДИРЕКТОРА НА ТВ7,МОРАЛНИЯТ СЪДНИК БАРЕКОВ?
Наказателен член

2013.07.09 | 16:19

4
Време е да разберем, какво са вършили Борисов и Цветанов. Искам да знам какво са правили с моите пари!!!
Пилот

2013.07.09 | 16:11

3
Тоя само с мутри и прости тутки ли се занимава?
Гюро Михайлов

2013.07.09 | 16:09

2
Трябва да стане ясно, че протестите по принцип, без конкретни и ясни искания, не решават проблемите в България. Затова хората, които са на улицата би трябвало да осмислят исканията си и пътя за тяхното постигане.
Боздуган

2013.07.09 | 16:09

1
Хората заявиха исканията си и затова падна правителството на Борисов а новото не е направило нищо в посока решаване на исканията на протестиращите.Исканията бяха много ясни.Започване борба с монопола за да се напалят цените на храните,лекарствата,горивата и тока.Изгонване на ЕРП-тата и премахване на добавките и на заробващите договори с които евтината енергия от АЕЦ се продава на вън а за народа остава скъпият ток.Подпомагане на бизнеса но по начин който да е прозрачен и да се вижда къде са ни похарчени парите които после ние трябва да връщаме.Намаляване на субсидиите на партиите.Депутатите да станат 120 вместо 240.Да се избират само за 2 мандата.Да се промени изборният кодекс.ТОВА ИСКАНЕ МАЛКО ЛИ ТИ СЕ СТРУВА?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини