ГЕРБ - ери подариха 4 кубика дърва за ЧРД на столетница

  • 02 август 2011 15:43

  • 1557
  • 1
ГЕРБ - ери подариха 4 кубика дърва за ЧРД на столетница
©

С 4 кубика нарязани дърва за огрев и торта от ГЕРБ Садово посрещна 100-тния си рожден ден Василка Ангелова Сапунджиева от село Чешнигирово. От Общината пък я зарадваха с поздравителен адрес и 200 лв. помощ.

За едновековния празник на единствената столетница в Садовския край в дома й дойдоха временно изпълняващият длъжността
кмет Паскал Станков, председателят на ОбС Георги Буков, общинският съветник от ГЕРБ Димитър Лулчев и кметът на Чешнигирово Христо Атанасов.

„Здраве и живот на стари и млади дядо Господ да даде, на вас също – да ме надминете в годините“, посрещна ги баба Василка.“Много се
радвам на дървата, оти на студ не мога да трая“, каза за подаръка си от съветниците на ГЕРБ, а за 200-те лева, които й донесе Паскал
Станков, с усмивка на уста заяви, че ще си ги похарчи за златни зъби. „Да се смеем, да се веселим, да има джумбиш – така се стигат мойте години“ - сподели по-късно бабата, която още обича да се шегува и с роднините, и със съседите си. Житейската й философия, с която минава през 2 войни, социализъм и днес – през демокрацията - е простичка: „да няма кавга и да се търси майтапа“.

„Хич не се интересувам от политика“, разказа още баба Василка и допълни, че щом не може да разбере политиката, значи не я интересува. Но на избори роднините й признаха, че ходи и пак се гласи на есен за двойния вот.

Последвайте канала на

Novini.bg
1557 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
р

2011.08.02 | 20:05

1
Да е жива и здрава женицата. Радвам се за нея!

Добави коментар

Водещи новини